- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Αγάπη, ξανά»
Αρκεί ένα τυχαίο µήνυµα στο κινητό για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου;
Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 30 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Αγάπη, ξανά» στα Village @ The Mall Athens.
Αρκεί ένα τυχαίο µήνυµα στο κινητό για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Η απάντηση έρχεται µέσα από µία απολαυστική ροµαντική κοµεντί που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να µας θυµίσει τη µαγεία της αγάπης και των δεύτερων ευκαιριών. Η λαµπερή Priyanka Chopra Jonas (Citadel) και ο γοητευτικός Sam Heughan (Outlander) πρωταγωνιστούν δίπλα στη θρυλική και «ειδήµονα» σε ζητήµατα καρδιάς Celine Dion, που υποδύεται τον εαυτό της στον πρώτο της κινηµατογραφικό ρόλο. Τη σκηνοθεσία αναλαµβάνει ο Jim Strouse (People Places Things), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισµένος στο µυθιστόρηµα της Sofie Cramer. Είναι η δεύτερη φορά που αυτή η ροµαντική ιστορία µεταφέρεται στη µεγάλη οθόνη, µε πρώτη κινηµατογραφική µεταφορά τη γερµανική ταινία “SMS für Dich”.
Στην ταινία, η Mira Ray, µία ταλαντούχα συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της, στέλνοντας ένα σωρό ροµαντικό µηνύµατα στο παλιό αριθµό τηλεφώνου του. «Αυτά τα µηνύµατα είναι ο τρόπος της να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να προχωρήσει στο µέλλον», λέει η Priyanka Chopra Jonas, που υποδύεται τη Mira. «Είναι τροµαχτικό, γιατί η αλλαγή είναι τροµαχτική». Αυτό που δεν ξέρει η Mira είναι ότι αυτά τα µηνύµατα παραδίδονται στον Rob Burns, στο καινούριο τηλέφωνο της δουλειάς του, που όµως έχει το παλιό νούµερο, στο οποίο η Mira στέλνει µηνύµατα. Ο Rob, ένας δηµοσιογράφος µε ειδίκευση στη µουσική, είναι επιφυλακτικός σε ροµαντικά θέµατα. Λογικό, αφού η πρώην του τον άφησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλα αυτά τον καθηλώνει η συναισθηµατική αµεσότητα των µηνυµάτων της Mira, τα οποία, µάλιστα, αρχίζει να λαµβάνει πάνω που προσπαθεί να κάνει το κυνικό µυαλό του να συλλάβει τη συναισθηµατική και ροµαντική µουσικής της Celine Dion, για την οποία πρέπει να γράψει ένα άρθρο. Νιώθει ότι η θρυλική τραγουδίστρια ίσως κατέχει όλες τις απαντήσεις για θέµατα που τον απασχολούν.
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Jim Strouse
Πρωταγωνιστούν: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Celine Dion, Russell Tovey, Nick Jonas, Sofia Barclay, Lydia West
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Andrew Dunn
Σκηνογραφία: Rebecca Milton
Κοστούμια: Annie Symons
Μοντάζ: Jesse Gordon
Μουσική: Keegan DeWitt
Ο µεγαλύτερος άθλος στο casting της ταινίας ήταν φυσικά η Celine Dion που υποδύεται τον εαυτό της για πρώτη φορά στη µεγάλη οθόνη. Η συµµετοχή της Dion στην ταινία χαροποίησε όσο τίποτα το καστ και το συνεργείο. Εξίσου χαρούµενη δηλώνει και η ίδια η Dion: «Πέρασα πολύ ωραία στα γυρίσµατα. Ήταν προνόµιο για εµένα να συνεργάζοµαι µε ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Priyanka Chopra και ο Sam Heughan στην πρώτη µου κινηµατογραφική ταινία, ένα προνόµιο που θα το εκτιµώ για πάντα. Νοµίζω ότι είναι µία υπέροχη και αισιόδοξη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στους θεατές, όπως και τα νέα µου τραγούδια». «Πιστεύω ότι ήταν µία σπουδαία ευκαιρία να ερµηνεύσω την περσόνα µου» προσθέτει η Dion. «Έχω ερµηνεύσει τόσα τραγούδα για τον έρωτα και µου φάνηκε φυσικό να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που κατέχει τη «σοφία» σε θέµατα καρδιάς. Ήταν συναρπαστικό που το µετέφερα αυτό στη µεγάλη οθόνη».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Αγάπη, ξανά», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 19:30 (με προσέλευση στις 19:00) στο κινηματογράφο Village @ The Mall Athens, στο Μαρούσι. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας γράφοντας «Love Again» στο θέμα μέχρι την Τρίτη 9 Μαΐου στις 11:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς η πιο «κλειδωμένη» κατηγορία των Όσκαρ, αυτή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου, έγινε ξαφνικά ανοιχτή
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.