Κινηματογραφος

Πολυοργανική ανεπάρκεια η αιτία θανάτου του «γίγαντα Χάγκριντ» του «Χάρι Πότερ»

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολυοργανική ανεπάρκεια η αιτία θανάτου του «γίγαντα Χάγκριντ» του Χάρι Πότερ
Ο Ρόμπι Κολτρέιν © EPA Pool

Από πολυοργανική ανέπαρκεια πέθανε ο Ρόμπι Κολτρέιν

Η πολυοργανική ανεπάρκεια αναφέρεται ως αιτία θανάτου στο πιστοποιητικό του Βρετανού ηθοποιού Ρόμπι Κολτρέιν που έφυγε τις προηγούμενες ημέρες από τη ζωή, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Ο πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ» πέθανε σε ηλικία 72 ετών στις 14 Οκτωβρίου. Κατά τη στιγμή του θανάτου του, φέρεται να έπασχε από σηψαιμία, λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, διαβήτη τύπου 2, καρδιακό αποκλεισμό και παχυσαρκία.

Οι παράγοντες αυτοί - σε συνδυασμό με την οργανική ανεπάρκεια - οδήγησαν αθροιστικά στον πρόωρο θάνατό του. Eικάζεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας νωρίτερα φέτος, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την έκθεση «Comic Con» του Λονδίνου τον Ιούνιο για ιατρικούς λόγους.

Ο Σκωτσέζος σταρ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Άντονι Ρόμπερτ ΜακΜίλαν, ήταν γνωστός για τον ρόλο του αγαπημένου θηροφύλακα του Χόγκουαρτς, «Χάγκριντ» (είχε αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα σαν μισός γίγαντας-μισός μάγος) και τον ρόλο του εγκληματολόγου Dr Eddie «Fitz» Fitzgerald στο τηλεοπτικό δράμα «Cracker» του ITV της δεκαετίας του '90.

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς του Ηνωμένου Βασιλείου πριν στραφεί στην υποκριτική, όπου ο πρώτος του μεγάλος σοβαρός ρόλος ήταν ο «Φιτζ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μυρσίνη Αριστείδου μιλά για τη νέα ταινία της «Κράτα με», το βραβείο στο Sundance Film Festival και τη δύναμη του προσωπικού σινεμά.
Μυρσίνη Αριστείδου: Το Sundance ήταν ένας σταθμός - ορόσημο

Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY