Κινηματογραφος

«Black Panther: Wakanda Forever»: Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας (βίντεο)

Πότε κάνει πρεμιέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Black Panther: Wakanda Forever
© Instagram/ Marvel

«Black Panther: Wakanda Forever»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του σίκουελ. Όσα γνωρίζουμε για την ταινία της Marvel.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (03/10), το μέλλον του λαού της Wakanda διακυβεύεται, καθώς το βασίλειο προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του μετά τον θάνατο του βασιλιά T’Challa (Τσάντγουικ Μπόουζμαν), ενώ καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή. Η βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku και η Okoye ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν την πατρίδα τους.

Η Marvel αποδίδει φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Black Panther και πέθανε το 2020 σε ηλικία 43 ετών, αναδεικνύοντας την κληρονομιά του ηθοποιού στη δεύτερη ταινία. Πιο συγκεκριμένα , ο ρόλος του T’Challa δεν θα επανεκτελεστεί και ο χαρακτήρας δεν θα αναδημιουργηθεί ψηφιακά.

Αντιθέτως, θα δημιουργηθεί ένας νέος χαρακτήρας. Το νέο κοστούμι του Black Panther είναι εκεί, αλλά η ταυτότητα του ήρωα δεν αποκαλύπτεται ακόμα.

Παράλληλα με το τρέιλερ, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη αφίσα του σίκουελ, με τη Shuri να βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο της εικόνας, έχοντας στο φόντο τη μάσκα του Black Panther.

Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever | Official Trailer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ