- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη Θεσσαλονίκη ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της ταινίας «Haunted Heart» (εικόνες)
Επισκέφθηκε την πόλη και τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντίλον στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία «Haunted Heart» - Η ανάρτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντίλον, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Haunted Heart», του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Φερνάντο Τρουέμπα.
Σύμφωνα με δημοσίευση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστη Ανδρεαδάκη, ο 58χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τους χώρους του Φεστιβάλ, όπου ξεναγήθηκε από το προσωπικό.
Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκε από την ιστορική αίθουσα Ολύμπιον, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αντίγραφα της συλλογής κινηματογραφικών γιγαντοαφισών HELLAFFI που εκτίθενται στους χώρους του Φεστιβάλ.
Επιπλέον, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία μία από τις δύο διοργανώσεις.
Κατά την επίσκεψή του στους χώρους του Φεστιβάλ, αναφέρθηκε στις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει κάνοντας θερμή μνεία στον Γιώργο Λάνθιμο και τη μικρού ταινία μήκους Nimic (2019), στην οποία πρωταγωνιστούσε με τη Δάφνη Πατακιά.
Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε ιστορικά σημεία της πόλης και να απολαύσει την τοπική κουζίνα.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ματ Ντίλον είναι executive producer της ταινίας Haunted Heart, του ρομαντικού θρίλερ που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στο νότιο Πήλιο καθώς διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Blonde Fenia Cossovitsa, ενώ το φιλμ υποστηρίζεται από τον ΕΚΟΜΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την περίοδο εκείνη ήταν 56 ετών
Όταν τα ρούχα λειτουργούν ως καταλύτης στην κινηματογραφική αφήγηση
Και η πρώτη και η δεύτερη ταινία έχουν γράψει τη δική τους παράλληλη ιστορία με αυτήν της μεγάλης οθόνης
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
Η σωτήρια θεραπεία και το μήνυμα ελπίδας του 78χρονου ηθοποιού
Ο σκηνοθέτης θεάτρου, ηθοποιός και δραματουργός είναι ένα πρόσωπο-κλειδί στον ελληνικό θεατρικό χώρο
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.