Κινηματογραφος

Ο Έζρα Μίλερ ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του - Ξεκινά θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας

Έχει έρθει στο προσκήνιο για ληστείες, παρενόχληση και άλλες αξιόποινες πράξεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έζρα Μίλερ
Ο Έζρα Μίλερ © EPA

Στην πρώτη του δήλωση από τότε που ξεκίνησαν τα νομικά του «μπλεξίματα», ο non binary ηθοποιός, Έζρα Μίλερ, λέει ότι έχει ξεκινήσει θεραπεία για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ έσπασε τη σιωπή του εν μέσω αναταραχών και νομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει, λέγοντας ότι αναζητεί θεραπεία για "σύνθετα ζητήματα ψυχικής υγείας". Σε δήλωση που παραχώρησε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety την Τρίτη, ο 29χρονος non binary ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για την ανησυχία που μπορεί να προκάλεσε.

"Έχοντας περάσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω πλέον ότι υποφέρω από σύνθετα θέματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει συνεχή θεραπεία", δήλωσε ο Μίλερ.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους έχω θορυβήσει και αναστατώσει με την προηγούμενη συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο της ζωής μου".

Ο ρόλος του Μίλερ ως The Flash στο σύμπαν των υπερηρώων της DC Comics, συμπεριλαμβανομένου ενός επερχόμενου πρωταγωνιστικού ρόλου στην πρώτη αυτόνομη ταινία του χαρακτήρα, έχει επισκιαστεί από ισχυρισμούς σχετικά με τη συμπεριφορά του εκτός οθόνης τα τελευταία δύο χρόνια.

Πιο πρόσφατα, ο Μίλερ κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Βερμόντ την περασμένη εβδομάδα, αφού η πολιτειακή αστυνομία διερεύνησε ένα περιστατικό κατά το οποίο φέρεται να αφαιρέθηκαν αρκετές φιάλες αλκοόλ από ένα σπίτι στο Στάμφορντ τον Μάιο.

Ο Μίλερ αναμένεται να εμφανιστεί στο ανώτερο δικαστήριο του Βερμόντ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός συνελήφθη επίσης δύο φορές νωρίτερα φέτος στη Χαβάη, αρχικά για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση σε ένα καραόκε μπαρ τον Μάρτιο, και στη συνέχεια για επίθεση δευτέρου βαθμού λιγότερο από ένα μήνα αργότερα. Στην πρώτη περίπτωση, ο Μίλερ παραδέχτηκε την πράξη τη μία μόνο κατηγορία για πλημμεληματική διατάραξη της τάξης και πλήρωσε πρόστιμο 500 δολαρίων, ενώ η κατηγορία για παρενόχληση απορρίφθηκε. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Μίλερ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι γονείς του 18χρονου Tokata Iron Eyes, ενός ιθαγενή Αμερικανού ακτιβιστή, κατέθεσαν επίσης νωρίτερα φέτος αίτημα για περιοριστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό στο δικαστήριο ότι ασκεί επιρροή στο παιδί τους μέσω "βίας, εκφοβισμού, απειλής βίας, φόβου, παράνοιας, ψευδαισθήσεων και ναρκωτικών". Ο Tokata Iron Eyes δήλωσε πρόσφατα στο Insider ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν ψευδείς.

Οι ισχυρισμοί γύρω από τον Μίλερ έχουν γίνει πηγή ανησυχίας για την Warner Bros Discovery, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από δύο τεράστια franchise στα οποία πρωταγωνιστεί ο Μίλερ: ταινίες της DC Comics και την παράλληλη σειρά του Χάρι Πότερ "Fantastic Beasts". Η δημόσια κριτική προς το στούντιο εντάθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει την σχεδόν ολοκληρωμένη ταινία Batgirl, αλλά όχι το The Flash.

Μια πηγή προσκείμενη στο στούντιο δήλωσε στο Variety ότι η Warner Bros υποστηρίζει την απόφαση του Miller να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ