Κινηματογραφος

Η Άνα ντε Άρμας έλαβε τα εύσημα των κληρονόμων της Μέριλιν Μονρό

Το Marilyn Monroe Estate δεν έκρυψε πως η Κουβανή ηθοποιός μοιάζει μια φοβερή επιλογή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνα ντε Άρμας δεν άρεσε, έχει τα εύσημα των κληρονόμων της Μέριλιν Μονρό
Άνα ντε Άρμας © Getty Images/Ideal Image

Άνα ντε Άρμας: Οι διαχειριστές της περιουσίας της Μέριλιν Μονρό συμφωνούν με την επιλογή της. 

Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, αυτοί που αντέδρασαν αρνητικά για την προφορά της Κουβανής ηθοποιού  Άνα ντε Άρμας η οποία πρωταγωνόστεο στην ταινία «Blonde» της βιογραφικής δηλαδή ταινίας για την Μέριλιν Μονρό που θα δούμε από το Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Η Άνα ντε Άρμας ξεκίνησε να δουλεύει περίπου έναν χρόνο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Blonde» την προφορά της κάνοντας πρακτική με ειδικούς για μήνες. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε πει στους London Times: «Ήταν μεγάλο βάσανο, τόσο εξαντλητικό. Είχε καεί το κεφάλι μου». 

Οι διαχειριστές πάντως της περιουσίας της Μέριλιν Μονρό, πάντως, φαίνεται να έχουν την ακριβώς αντίθετη γνώμη -ακόμα κι αν η ταινία δεν έχει επίσημη έγκρισή τους. 

Ο Μαρκ Ρόσεν, πρόεδρος του Authentic Brands Group (ABG), αλλά κι αυτός που βρίσκεται πίσω από το Marilyn Monroe Estate δήλωσε: «Η Μέριλιν Μονρό αποτελεί ένα μοναδικό σύμβολο του Χόλιγουντ και της ποπ κουλτούρας που υπερβαίνει τις γενιές και την ιστορία. Κάθε ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο ξέρει πως έχει πολλή δουλειά να κάνει. Με βάση το τρέιλερ, η Άνα φαίνεται μια φοβερή επιλογή μιας και αιχμαλωτίζει την λάμψη, την ανθρωπιά και την ευαλωτότητα της Μέριλιν. Δεν βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την ταινία!». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειρήνη Βουρλούμη: «Αλλού ο δρόμος» - Η Αθήνα μέσα από τα μάτια τριών οδηγών ταξί
Ειρήνη Βουρλούμη: «Οι οδηγοί ταξί βιώνουν την πόλη σαν ένα διαρκές πέρασμα από τη μία ζωή στην άλλη»

Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY