- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς θα ήταν ο Τζέιμς Μποντ του Ντάνι Μπόιλ;
Ο σκηνοθέτης αποχώρησε νωρίς από την παραγωγή
Ο Ντάνι Μπόιλ ο οποίος είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει την τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ αλλά αποχώρησε αναφέρεται στο πώς θα ήταν η δική του εκδοχή.
Ο Βρετανός σκηνοθέτης του «Trainspotting», «Slumdog Millionaire», του «127 Ωρες» και του «Steve Jobs» ο οποίος αποχώρησε από την παραγωγή λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με το στούντιο αναφέρεται στη δική του εκδοχή του Τζέιμς Μποντ.
Ως γνωστόν, η τελευταία ταινία του Μποντ «No Time to Die» (αρχικά γνωστή ως Bond 25) ξεκίνησε να γυρίζεται το 2018 και βγήκε στα σινεμά το 2021 ελέω πανδημίας και καλλιτεχνικών διαφορών. Πριν ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα αναλάβει την σκηνοθεσία του κύκνειου άσματος του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο τον Μποντ, ο Ντάνι Μπόιλ ήταν εκείνος στον οποίον είχαν δοθεί τα σκηνοθετικά ηνία, σε σενάριο του Τζον Χοτζ.
Τέσσερα χρόνια μετά ο Μπόιλ, μιλώντας στο βρετανικό Esquire, αποκάλυψε το πως θα ήταν η δική του ταινία η οποία θα είχε στοιχεία από το κλασικό σκηνικό του Ψυχρού Πολέμου των πρωτότυπων ταινιών, τοποθετώντας τον 007 στην Ρωσία.
«Θυμάμαι ότι σκέφτηκα αν πρέπει πραγματικά να ασχοληθώ με τα franchises; Επειδή τα στούντιο δεν θέλουν πραγματικά κάτι διαφορετικό. Θέλουν να το φρεσκάρεις λίγο, αλλά όχι να το αμφισβητήσεις πραγματικά, και θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό με αυτό τον Μποντ. Παραδόξως - θα ήταν πολύ επίκαιρο τώρα - όλα διαδραματίστηκαν στη Ρωσία, από όπου φυσικά ήρθε ο Μποντ, στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Διαδραματίζονταν στη σημερινή Ρωσία όπου και θα επέστρεφε, και απλώς έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτό. Ηταν πραγματικά κρίμα», είπε ο Μπόιλ.
Στο ζήτημα είχε αναφερθεί και ο σχεδιαστής παραγωγής της ταινίας Μαρκ Τίλντσλεϊ στο Total Film λέγοντας: «Δυστυχώς ο Ντάνι, ενώ παρουσίασε εξαιρετικά πράγματα στην αρχή, είχε κάποιες τρελές και πρωτοποριακές ιδέες για τον Μποντ, οι οποίες δε συμφωνούσαν με όσα πίστευαν οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον του δώσουν άλλη μια ευκαιρία και συνεργαστούν ξανά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής
Πού βασίζονται τα σχόλια που έγιναν στα social media
Η νέα ταινία θα εστιάζει στη δημιουργία του «Breakfast at Tiffany’s»
Διχασμένη η γαλλική κινηματογραφική κοινότητα - Αντιδράσεις για το πολιτικό παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού
Τι είπε ο βραβευμένος ηθοποιός
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Μετά τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, οι δύο σταρ ξεκινούν γυρίσματα σε Αθήνα και Κέρκυρα
Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας - Πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα του κολοσσού του streaming
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.