- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα κακά παιδιά: Το καλό δεν είναι διασκεδαστικό
Ποτέ κανείς δεν απέτυχε τόσο πολύ προσπαθώντας να είναι καλός, όσο… Τα Κακά Παιδιά
Τα κακά παιδιά: Η νέα κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation έρχεται στους κινηματογράφους από την Tulip.
Η νέα κωμωδία δράσης της DreamWorks Animation «Τα κακά παιδιά», η οποία βασίζεται στη διάσημη σειρά παιδικών βιβλίων του Άαρον Μπλέιμπι που είναι σταθερά στα ευπώλητα των New York Times, μας συστήνει μια πενταμελή εγκληματική συμμορία από ζωάκια που ετοιμάζεται να επιχειρήσει την πιο δύσκολη κομπίνα της − να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.
Η Dreamworks επιστρατεύει τις φωνές γνωστών σταρ όπως ο Σαμ Ρόκγουελ, η Awkwafina, ο Μαρκ Μάρον, ο Κραίγκ Ρόμπινσον και ο Ρίτσαντ Αγιοάντε για να δώσουν ζωή στους υπέροχους ήρωες που χρησιμοποιούν τα κλασικά στερεότυπα για το καλό και το κακό και να τα ανατρέψει, προσφέροντας έτσι μια απολαυστική κωμωδία για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Το σενάριο υπογράφει ο Ίθαν Κόεν (Tropic Thunder, Madagascar: Escape 2 Africa) και σκηνοθετεί ο Πιερ Περιφέλ (animator στο Kung Fu Panda)
Οι φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ανήκουν στους Κατερίνα Τσάβαλου (Ταραντούλα), Ντένης Μακρής (Λύκος), Άγγελος Λιάγκος (Καρχαρίας), Χάρης Γρηγορόπουλος (Φίδης), Θάνος Λέκκας (Πιράνχα).
Τα κακά παιδιά: Η υπόθεση της ταινίας
Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.
Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!
Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Μαρμελάδα, ενός αλαζονικού αλλά αξιολάτρευτου πειραματόζωου, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάνε τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί!
Οι αμετανόητοι συνένοχοι στην απάτη παρακολουθούν τα μαθήματα του καθηγητή Μαρμελάδα υποκρινόμενοι πως πλέον έχουν μόνο το καλό των άλλων στο μυαλό τους αλλά στην πορεία, ο Κύριος Λύκος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Η συμμορία του αρχικά νιώθει προδομένη και προσπαθεί να τον μεταπείσει ώσπου εμφανίζεται ένας νέος κακός και απειλεί την πόλη.
Θα τα καταφέρει τότε ο Κύριος Λύκος να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν... Καλά Παιδιά;
* Προβάλλεται στους κινηματογράφους και μεταγλωττισμένη, και στην αγγλόφωνη εκδοχή της με ελληνικούς υπότιτλους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την περίοδο εκείνη ήταν 56 ετών
Όταν τα ρούχα λειτουργούν ως καταλύτης στην κινηματογραφική αφήγηση
Και η πρώτη και η δεύτερη ταινία έχουν γράψει τη δική τους παράλληλη ιστορία με αυτήν της μεγάλης οθόνης
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
Η σωτήρια θεραπεία και το μήνυμα ελπίδας του 78χρονου ηθοποιού
Ο σκηνοθέτης θεάτρου, ηθοποιός και δραματουργός είναι ένα πρόσωπο-κλειδί στον ελληνικό θεατρικό χώρο
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.