Spider-Man: No Way Home: Νέο trailer με Sinister Six, multiverse και τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ να είναι μόνος του απέναντι σε πλήθος villains.
Ενθουσιασμό προκάλεσε το νέο trailer του «Spider-Man: No Way Home» με πλήθος από «κακούς» να κάνουν την είσοδό τους στον κόσμο του Πίτερ Πάρκερ.
Παρά το γεγονός ότι όλοι οι fans περίμεναν έστω και κάποιο στοιχείο για την επανεμφάνιση των Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, η Sony δεν τους έκανε το «χατίρι» και αφήνει προς στιγμήν τον Τομ Χόλαντ μόνο του να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλους τους villains με τη βοήθεια του Dr. Strange.
Ο Doc Ock του Alfred Molina εμφανίζεται περισσότερο από όλους και ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι ο Πίτερ Πάρκερ που ήξερε, επίσης βλέπουμε τον Green Goblin με το voice over του Willem Dafoe, τη νέα εμφάνιση του Jamie Foxx ως Electro, τον Sandman του Thomas Hayden Church και τον Lizard του Rhys Ifans. Το Sinister Six δεν έχει ακόμα... απαρτία αλλά όπως φαίνεται το multiverse θα τους ενώσει.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα ενωθούν οι Spider-Men όλων των universes.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.