- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ο Κίλιαν Μέρφι θα υποδυθεί τον Ρόμπερτ Τζ. Οπενχάιμερ
Στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν
Επιβεβαιώθηκε επίσημα πως ο Κίλιαν Μέρφι θα υποδυθεί στην επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν τον πατέρα της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Τζ. Οπενχάιμερ.
Ο Κίλιαν Μέρφι θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Τζ. Οπενχάιμερ, στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.
Σύμφωνα με το Deadline, o Κίλιαν Μέρφι θα υποδυθεί τον Οπενχάιμερ, τον διάσημο θεωρητικό φυσικό που έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία θα βασιστεί στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» που γράφτηκε από τον Κάι Μπερντ και τον αείμνηστο Μάρτιν Τζ. Σέργουιντ.
Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Έμμα Τόμας και Τσαρλς Ρόβεν, διευθυντής φωτογραφίας ο Χόιτε φον Χόιτεμα, υπεύθυνη μοντάζ η Τζένιφερ Λέιμ και συνθέτης ο Λούντβιχ Γκόρανσον.
Η ταινία θα είναι το πρώτο πρότζεκτ του Κρίστοφερ Νόλαν μετά από 200 χρόνια εκτός Warner Bros., καθώς μετακινήθηκε στη Universal Pictures.
Ο Βρετανός σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με τον Κίλιαν Μέρφι, τον Τόμι Σέλμπι του «Peaky Blinders», σε τέσσερις ταινίες στα δύο φιλμ Μπάτμαν «Ο Σκοτεινός Ιππότης», στο «Inception» και στο «Δουνκέρκη» ιστορία που επίσης εκτυλίσσεται την περίοδο του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, που χάρισε στον Νόλαν υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.