- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Ζητείται υπάλληλος να δει 13 ταινίες τρόμου για 1.300 ευρώ
Θα ελέγχεται ο καρδιακός του ρυθμός για να συγκριθούν οι παράγοντες φόβου
Εταιρεία αναζητά έναν υποψήφιο να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου και να πληρωθεί 1.300 ευρώ.
Eταιρεία αναζητά στις ΗΠΑ έναν λάτρη ταινιών τρόμου, ο οποίος θα λάβει το χρηματικό ποσό των 1.300 δολαρίων για να παρακολουθήσει 13 ανατριχιαστικά κλασικά κινηματογραφικά έργα και να ελέγχεται ο καρδιακός τους ρυθμός για να συγκριθούν οι παράγοντες φόβου στις ταινίες υψηλού και χαμηλού προϋπολογισμού.
Ο FinanceBuzz, ένας ιστότοπος χρηματοοικονομικών συμβούλων, ανακοίνωσε ότι αναζητά έναν «αναλυτή καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου» για να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου διαφορετικών προϋπολογισμών και να συγκρίνει τον φόβο από ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού και τις αντίστοιχες χαμηλού προϋπολογισμού.
Οι ταινίες που επιλέχθηκαν είναι οι: Saw (Σε βλέπω), Amityville Horror, (Τρόμος στο Άμιτβιλ), A Quiet Place, A Quiet Place Part 2, (Ένα Ήσυχο Μέρος 1 και 2), Insidious (Παγιδευμένη Ψυχή), Get Out (Τρέξε!), The Purge (Η Κάθαρση), Paranormal Activity (Μεταφυσική Δραστηριότητα), το ριμέικ του 2018 του Halloween (Η Νύχτα με τις Μάσκες), Candyman, The Blair Witch Project , Annabelle και Sinister.
Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα χρησιμοποιήσει μία συσκευή μέτρησης FitBit που θα καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό του, ενώ παρακολουθεί τις ταινίες.
Ο τυχερός υποψήφιος που θα προσληφθεί θα πληρωθεί 1.300 δολάρια για τις προσπάθειές του. Θα παράσχουμε επίσης ένα FitBit, το οποίο φοράει κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού μαραθωνίου και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων για να καλύψει το κόστος των ενοικιάσεων ταινιών» αναφέρεται στον ιστότοπο.
Από όλους τους διαφορετικούς τύπους ταινιών που προβάλλονται στον κινηματογράφο, οι ταινίες τρόμου είναι οι πιο κερδοφόρες, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους.
Για να προκαλέσει ανατριχίλα στη σπονδυλική σας στήλη μία ταινία δεν χρειάζονται μόνο ειδικά εφέ υψηλών προδιαγραφών και εικόνες τρόμου που έχουν παραχθεί στον υπολογιστή (CGI). Τις περισσότερες φορές, οι ταινίες τρόμου είναι τρομακτικές λόγω της ιστορίας τους ... όχι του προϋπολογισμού του στούντιο παραγωγής. Το 2007 η «Μεταφυσική Δραστηριότητα» γυρίστηκε με μόλις 15.000 δολάρια και οι εισπράξεις της έφθασαν τα 193 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνεται στον ιστότοπο.
«Θα μας βοηθήσετε να ανακαλύψουμε αν ο προϋπολογισμός μιας ταινίας επηρεάζει ή όχι το πόσο τρομακτική μπορεί να είναι, φορώντας ένα Fitbit για να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό ενώ παρακολουθείτε 13 φιλμ. Θα βαθμολογήσετε επίσης τις ταινίες με βάση την πρόβλεψή σας για το ύψος του προϋπολογισμού παραγωγής τους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.