- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πριν από την επιτυχία του στο Χόλιγουντ ο Έντι Μέρφι ήταν και εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς stand up κωμικούς.
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast στο SiriusXM του Κέβιν Χάρτ, «Comedy Gold Minds with Kevin Hart», ο Έντι Μέρφι υπονόησε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην σκηνή της stand-up κωμωδίας στο εγγύς μέλλον.
Πριν από την επιτυχία του στο Χόλιγουντ και τη συμμετοχή στο Saturday Night Live, ο Έντι Μέρφι ήταν και εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς stand-up κωμικούς. Τώρα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, αποκάλυψε ότι η επιστροφή στην σκηνή μπορεί να επίκειται.
Στο podcast, ο Χαρτ ακούγεται να αστειεύεται με τον Μέρφι, «Έντι, δεν μου αρέσει να μιλάω πλέον για τη stand-up κωμωδία. Δεν πέφτω στην παγίδα. Σε βαρέθηκα… Κάθε φορά που μιλάμε, με αφήνει με μια πληροφορία και νιώθω σαν να έχω κερδίσει χρυσό».
Ο Εντι Μέρφι απαντά στον Κέβι Χαρτ, επιβεβαιώνοντας μια stand-up comedy εμφάνιση στο μέλλον. Ο ηθοποιός υπογραμμίζει: «Το σχέδιό μου ήταν να κάνω τα Dolemite, Saturday Night Live, Coming 2 America και μετά να κάνω stand-up κωμωδία. Και μετά η πανδημία χτύπησε και έκλεισαν όλα. Θα ήμουν έξω δουλεύοντας για την παράσταση. Όταν η πανδημία τελειώσει και είναι ασφαλές για όλους να βγουν, τότε το σχέδιο είναι να προχωρήσω» αναφέρει.
Η ταινία «Coming 2 America» η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας του Έντι Μέρφι του 1998 «Coming to America» κυκλοφόρησε στο Amazon Prime.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Χρυσός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.