- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Locked Down»: Η πανδημία έγινε ταινία - Το τρέιλερ (βίντεο)
Το τρέιλερ για τη ρομαντική κομεντί - Πώς έγιναν τα γυρίσματα εν μέσω κορωνοϊού
Το «Locked Down» με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ είναι μια ρομαντική κωμωδία που εκτυλίσσεται εν μέσω κορωνοϊού και αυτό είναι το τρέιλερ.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ταινία «Locked Down». Πρόκειται για κωμωδία που αναφέρεται στην εποχή του κορωνοϊού.
Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε. Δημιουργός της ταινίας είναι ο Στίβεν Νάιτ («Peaky Blinders»). Το φιλμ είχε αρχικά τον τίτλο «Lockdown».
Περιγράφεται ως «μια ρομαντική κωμωδία με φόντο το πανδημικό κλείδωμα». Η Αν Χάθαγουεϊ (Λίντα) και ο Τσιούετελ Έτζιοφορ (Πάξτον) πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown λόγω Covid-19.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να περάσουν αναγκαστικά μαζί τον εγκλεισμό. Στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Locked Down», με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ, εμφανίζεται το ζευγάρι που προσπαθεί να συνυπάρξει στο σπίτι, πριν από την… πραγματοποίηση μιας ληστείας στα Harrods, όπου εργάζεται η Λίντα, και η οποία τους φέρνει πιο κοντά.
«Locked Down»: Ποιοι άλλοι παίζουν εκτός από την Αν Χάθαγουεϊ - Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία στο HBO Max
Η ταινία θα προβληθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021 από το HBO Max και τα γυρίσματά της έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Σεπτέμβριο έως και τον Οκτώβριο του 2020.
Στο «Locked Down» πρωταγωνιστούν επίσης οι: Μπεν Στίλερ, Στίβεν Μέρτσαντ, Λούσι Μπόιντον, Μίντι Κάλινγκ και πολλοί άλλοι.
«Η ανάγκη της δημιουργίας, κάνοντας κάτι τόσο συνεργατικό και τολμηρό, μας έκανε όλους μας πολύ συγκεντρωμένους και ανοιχτούς -και περίεργα ελεύθερους» ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό People.
Και πρόσθεσε: ««Ήταν τρομακτικό να βγάζω τη μάσκα μου κάθε μέρα, και γι' αυτό εκτίμησα το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι εργαζόμενοι του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις μάσκες τους ακόμη και όταν είχαμε γύρισμα σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς η πιο «κλειδωμένη» κατηγορία των Όσκαρ, αυτή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου, έγινε ξαφνικά ανοιχτή
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.