- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τζέιμς Κάμερον: Έτοιμο το Avatar 2, τελειώνουμε και το Avatar 3
Στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και τις 20 Δεκεμβρίου 2024 οι πρεμιέρες αντίστοιχα
Έτοιμες να κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι το Avatar 2 και 3 σύμφωνα με τον Τζέιμς Κάμερον.
Απόλυτα έτοιμες είναι οι δύο επόμενες ταινίες Avatar σύμφωνα με τον σκηνοθέτη τους, Τζέιμς Κάμερον, και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα.
«Είμαστε 100% έτοιμοι για το "Avatar 2" και 95% για το "Avatar 3"», τόνισε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για την πορεία της κινηματογραφικής σειράς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνόδου κορυφής της Αυστρίας και πρόσθεσε ότι η ομάδα του εργάζεται επί του παρόντος για να ολοκληρώσει την ταινία δράσης.
Ο Κάμερον εξήγησε ότι η παραγωγή έχασε «περίπου τεσσερισήμισι μήνες» λόγω της Covid-19, το οποίο «μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά». Η κυκλοφορία του «Avatar 2», όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, «θα καθυστερήσει ένα ολόκληρο έτος», λόγω της πανδημίας και του lockdown πρόσθεσε ο Κάμερον. Τον Ιούλιο, η Disney άλλαξε όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Avatar», μεταθέτοντας την πρεμιέρα του «Avatar 2» για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και του «Avatar 3» για τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Η τέταρτη και η πέμπτη ταινία αναμένονται το 2026 και το 2028.
Ο Κάμερον και ο παραγωγός Τζον Λαντάου ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να επιστρέψουν στη δουλειά, αφού η παραγωγή σταμάτησε εξαιτίας του SARS-Cov- 2 τον Μάρτιο. Ειδική άδεια εισόδου στη χώρα δόθηκε επίσης σε 55 μέλη του συνεργείου.
«Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και έχουμε λίγο έως πολύ φυσιολογική ζωή εδώ. Ήμασταν πολύ τυχεροί, οπότε δεν βλέπω εμπόδια για να ολοκληρώσουμε την ταινία, να ολοκληρώσουμε και τις δύο», είπε ο Κάμερον στον Σβαρτζενέγκερ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Την προσεχή Παρασκευή θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Oι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν και Γκλέντα Τζάκσον αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο
Το φιλμ κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Generation του Φεστιβάλ Βερολίνου 2025.
Θρίλερ που καθηλώνει με τον δυναμισμό του και συγκινεί με την αδυσώπητα σκληρή αλήθεια του.
Όταν ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταφέρει στο σινεμά το πιο επιδραστικό κείμενο της δυτικής λογοτεχνίας
Από πού εμπνεύστηκαν οι αδερφοί Ντάφερ για να δημιουργήσουν την επιτυχημένη σειρά
Ο διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει τον δρόμο για νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Kill Bill
Η 90χρονη σταρ της υποκριτικής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καριέρα και την καθημερινότητά της
«Μου αρέσει να δουλεύω με ηθοποιούς, δεν θέλω να τους αντικαταστήσω», ανέφερε ο σκηνοθέτης
Ο Βρετανός ηθοποιός προσπέρασε τους Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ
Ουρές και μεγάλη αγάπη για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας
Θα προβληθούν συνολικά 64 ταινίες από 46 χώρες, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνονται ιστορίες τόλμης, αναζήτησης και μετάβασης
Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής
Η ετήσια διοργάνωση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος επιστρέφει από 3 έως 18 Δεκεμβρίου - Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε εισιτήριο για όλο το φεστιβάλ
Μια κατασκότεινη αλληγορία για τη μητρότητα, τον γάμο και την εύθραυστη ψυχική υγεία που μόνο κατά διαστήματα γίνεται ουσιώδες ή αποτελεσματικό ως προς τους στόχους που θέτει.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.