Κινηματογραφος

«Καλύτερος Ηθοποιός» στο Σαράγεβο ο Βαγγέλης Μουρίκης

Για την ερμηνεία του στην ταινία «Digger»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βαγγέλης Μουρίκης
Ο Βαγγέλης Μουρίκης © Digger

Το βραβείο του «Καλύτερου Ηθοποιού» απέσπασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο ο Βαγγέλης Μουρίκης.

«Καλύτερος Ηθοποιός» αναδείχθηκε στο 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο ο Βαγγέλης Μουρίκης.

Ο Έλληνας ηθοποιός απέσπασε το βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία «Digger», την πρώτη μεγάλη μήκους ταινία του Τζώρτζη Γρηγοράκη.

Στο «Digger», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου τον Φεβρουάριο,  συμπρωταγωνιστές του Μουρίκη ήταν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σοφία Κόκκαλη.

Ο Μουρίκης στο «Digger» υποδύεται έναν άντρα που ζει και δουλεύει μόνος σε ένα κτήμα στη μέση ενός ορεινού δάσους, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παλεύει με έναν εχθρό που διαταράσσει την πλούσια άγρια φύση στο βουνό, επεκτείνεται επιθετικά και απειλεί τον ίδιο και την περιουσία του.

Όλα αλλάζουν όμως όταν μετά από 20 χρόνια επιστρέφει ο γιος του, με τον οποίο και συγκρούεται και η λύση στη διαμάχη τους φαντάζει απίθανη.

Δείτε το trailer:

DIGGER (2020) - Official Trailer - Haos Film

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μυρσίνη Αριστείδου μιλά για τη νέα ταινία της «Κράτα με», το βραβείο στο Sundance Film Festival και τη δύναμη του προσωπικού σινεμά.
Μυρσίνη Αριστείδου: Το Sundance ήταν ένας σταθμός - ορόσημο

Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY