Κινηματογραφος

Η Αθήνα αποκτά Drive-In σινεμά

Αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα» μαζί με τα θερινά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Drive-In στην Καλιφόρνια
Drive-In στην Καλιφόρνια © EPA/ETIENNE LAURENT

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Drive-In σινεμά στην Αθήνα. Το είδος αναβιώνει σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας.

Σε όλο τον κόσμο αναβιώνουν τα Drive-In σινεμά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο κινηματογράφος στην ύπαιθρο μέσα από το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ’50 και φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά. Στη Γερμανία μέχρι και γάμοι άρχισαν να γίνονται σε Drive-In σινεμά.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν» στο Facebook φαίνεται πως και η Αθήνα θα αποκτήσει σε λίγες μέρες το πρώτο της drive-in μετά από δεκαετίες. Η σελίδα εμφανίστηκε σήμερα στα διαδίκτυο και περιλαμβάνει μόνο ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες , μέχρι την 1η Ιουνίου, ημέρα που, όπως έχει ανακοινωθεί, θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων.

Περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο Facebook page.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μυρσίνη Αριστείδου μιλά για τη νέα ταινία της «Κράτα με», το βραβείο στο Sundance Film Festival και τη δύναμη του προσωπικού σινεμά.
Μυρσίνη Αριστείδου: Το Sundance ήταν ένας σταθμός - ορόσημο

Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY