- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η νέα ταινία Doctor Strange θα διερευνήσει το «παράλληλο σύμπαν της τρέλας», καθιστώντας την ταινία, ίσως, το πρώτο θρίλερ της Marvel.
Σχεδόν κάθε συνέχεια των ταινιών της Marvel Cinematic Universe εκτός από τον βασικό τίτλο έχει κι έναν επεξηγηματικό για το τι περίπου θα πρέπει να περιμένει ο θεατής να δει. Έτσι γίνεται τώρα και με τη συνέχεια του Doctor Strange που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021, αφού ο τίτλος συμπληρώνεται με την ένδειξη «Multiverse of Madness», υποδηλώνοντας ότι η πλοκή της ταινίας θα διερευνήσει το «παράλληλο σύμπαν της τρέλας», καθιστώντας την ταινία, ίσως, το πρώτο θρίλερ του κινηματογραφικού κολοσσού.
Σύμφωνα με αναφορές, ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον ήθελε να εισαγάγει τον εικονικό εφιάλτη Nightmare στην πρώτη ταινία Doctor Strange, αλλά δεν υπήρχε χώρος γι' αυτόν στην ταινία, η οποία ήταν υποχρεωμένη να πει την ιστορία καταγωγής του Doctor Strange. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διασκευή του Doctor Strange θα είναι προφανώς μια ταινία τρόμου, έχει μερικούς οπαδούς που εικάζουν ότι ο εφιάλτης θα είναι ο πρωταρχικός κακοποιός της ταινίας.
Η Marvel περιέγραψε την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», ως την πρώτη ταινία τρόμου της MCU. Ο πρόεδρος των στούντιο Κέβιν Φέιγκ είπε ότι κάθε ταινία από τα franchise είναι διαφορετική, όπως το Ant-Man ήταν μία ταινία ληστείας, η Captain Marvel είναι μια ταινία δράσης της δεκαετίας του 1990, η Black Widow θα είναι θρίλερ κατασκοπείας και αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα για μία ταινία τρόμου.
«Το Multiverse of Madness θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τίτλος που έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά θα είναι μία μεγάλη ταινία του MCU με τρομακτικές σκηνές. Περίπου όπως ήταν το Raiders of the Lost Ark και όταν ήμουν παιδί έπρεπε να κλείσω τα μάτια όταν έλιωναν τα πρόσωπα. Ή το Temple of Doom, το Gremlins και φυσικά το Poltergeist. Αυτές είναι οι ταινίες που δημιούργησαν το PG-13» τόνισε ο πρόεδρος των Marvel Studios.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
Η σωτήρια θεραπεία και το μήνυμα ελπίδας του 78χρονου ηθοποιού
Ο σκηνοθέτης θεάτρου, ηθοποιός και δραματουργός είναι ένα πρόσωπο-κλειδί στον ελληνικό θεατρικό χώρο
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.