Κινηματογραφος

Το νέο τρέιλερ της «Black Widow» μόλις κυκλοφόρησε

H Natasha Romanoff έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
c_2016_-_marvel_studios.jpg
© 2016 - Marvel Studios

Η Scarlett Johansson επιστρέφει στο ρόλο της Natasha Romanoff στη νέα ταινία της Marvel, «Black Widow», σε σκηνοθεσία Cate Shortland

Εδώ και χρόνια οι φαν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ζητάνε μία ταινία για τη Natasha Romanoff, ή Black Widow, αλλά μόλις το 2017 το στούντιο άρχισε πραγματικά να βάζει μπροστά την παραγωγή της. Οι Jac Schaeffer και Ned Benson ανέλαβαν το σενάριο, η Cate Shortland τη σκηνοθεσία και η Scarlett Johansson έλαβε 15 εκατομμύρια δολάρια για τη σόλο, χωρίς του υπόλοιπους Εκδικητές, ταινία της.

Η «Black Widow» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφου την 1η Μαΐου του 2020 και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Marvel έκανε τη σωστή κίνηση κρατώντας μάς σε αναμονή. Πλέον δεν πρόκειται απλά για μία ταινία που οι φαν ζητούσαν, αλλά για την πρώτη ταινία της «Τέταρτης Φάσης», του Marvel Cinematic Universe. Παράλληλα, το 2019 με το «Endgame», η Marvel κατάφερε να κάνει την Romanoff ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό, μετά την απόφασή της να θυσιάσει τη δική της ζωή, αντί του Clint Barton –ή Hawkeye-.

Ωστόσο, η ταινία δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι περιμέναμε, δηλαδή η origin ιστορία της Romanoff, στα χρόνια της ως πράκτορας της KGB και στα πρώτα της βήματα στην ΑΣΠΙΔΑ. Αντίθετα, θα τοποθετείται χρονικά λίγο μετά τα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», το 2016, και πριν το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας», το 2018.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πολλές αναφορές στο παρελθόν της, από το οποίο αποφάσισε να σταματήσει πλέον να κρύβεται, όπως την ακούμε να λέει χαρακτηριστικά στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Η Black Widow θα βρεθεί σε ένα διαμέρισμα στην Ευρώπη και εκεί θα ξεκινήσει να παλεύει με γροθιές, κλοτσιές και μαχαίρια, με μία γυναίκα με το όνομα Yelena (Florence Pugh), την οποία αποκαλεί «αδερφή». Οι δυο τους ετοιμάζονται για μία επανασύνδεση με τον Red Guardian (David Harbour) και τη Melina (Rachel Weisz), ώστε να πολεμήσουν ενάντια σε κάποιον ή σε κάτι, το οποίο δεν μάς αποκαλύπτεται.

Το τρέιλερ μάς μαρτυρά ότι ίσως ο κακός της ταινίας είναι ο Taskmaster, τον οποίο βλέπουμε φευγαλέα. Ωστόσο, ο ρόλος που θα παίξει στην πλοκή δεν είναι σίγουρος, μιας και ανάλογα τη σειρά comics, ο Taskmaster έχει εμφανιστεί τόσο ως εχθρός των Εκδικητών και μισθοφόρος που έχει τον ρόλο εκπαιδευτή σε εγκληματικές οργανώσεις, όσο και ως πράκτορας που συλλέγει πληροφορίες για τον υπόκοσμο για λογαριασμό της ΑΣΠΙΔΑ και του Nick Fury.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο κακός της ταινίας να βρίσκεται στο μέρος που η Natasha εκπαιδεύτηκε πρώτη φορά ως κατάσκοπος. Το τρέιλερ είναι γεμάτο από flashbacks από τα χρόνια εκπαίδευσής της στην KGB, στην οποία την παρέδωσαν όταν ήταν ακόμα μωρό, ενώ σε αυτό βλέπουμε τον Fury και τον Barton, τους ανθρώπους που την έσωσαν –τοποθετώντας την στην ΑΣΠΙΔΑ-, όταν με την πτώση της ΕΣΣΔ, η KGB διέταξε τον θάνατό της.

Στο Comic-Con του περασμένου Ιουλίου, πάντως, η σκηνοθέτης της «Black Widow» ανέφερε για την επίδραση των γεγονότων της ταινίας στη Natasha: «Έχει τόσα πολλά μυστικά. Έχουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε το παρελθόν της και καταφέρνει να ενώσει τα κομμάτια και να γίνει ένα ολοκληρωμένο άτομο».        

Δείτε το νέο τρέιλερ της «Black Widow» εδώ:  

Marvel Studios' Black Widow - Official Teaser Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY