Κινηματογραφος

Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ

Διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες «Jackie Brown» του Ταραντίνο και στη σειρά «Twin Peaks»

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Robert Forster.jpg
Robert Forster © Emma McIntyre/Getty Images/Ideal Image

Πέθανε στα 78 του χρόνια ο Αμερικάνος ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ, πάνω στη μέρα της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «El Camino» και γνωστός μέσα από ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο και Ντέιβιντ Λιντς

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Χθες παρακολουθούσα, όπως εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο, την ταινία του δικτύου Netflix με τίτλο «El Camino», ένα spin-off της πολύ δημοφιλούς σειράς «Breaking Bad». Στην ταινία εμφανίζεται και έχει ένα σημαντικό ρόλο και ο Αμερικάνος ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ.

Αμέσως μετά το τέλος της ταινίας, ανοίγω το κινητό και διαβάζω πως ο Ρόμπερτ Φόρστερ μόλις πέθανε, ακριβώς τη μέρα της τηλεοπτικής πρεμιέρας του «El Camino». Το διάβασα πολλές φορές για να το πιστέψω.

O Ρόμπερτ Φόρστερ έφυγε στα 78 του χρόνια από καρκίνο και πίσω του αφήνει μία μεγάλη καλλιτεχνική κληρονομιά και δεκάδες ρόλους σε επιτυχημένες  κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

BEST STORY EVER: Robert Forster


Παιδί της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε το 1941 και από το 1967 αρχίζει να παίζει σε ταινίες και σειρές, με σημαντικότερους ρόλους αυτούς στο «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο, στην πρόσφατη επιστροφή του «Twin Peaks» και στο «Mulholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς, στους «Απογόνους» με τον Τζορτζ  Κλούνεϊ, αλλά και στις action ταινίες «Το Λονδίνο Έπεσε» και «Ο Όλυμπος Έπεσε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ