Μακόναχι, Γκραντ και Χάναμ οι «Gentlemen» του Γκάι Ρίτσι
Η επιστροφή του Βρετανού στο στιλ που τον καθιέρωσε
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γκάι Ρίτσι με τίτλο «Gentlemen» και τον Μάθιου Μακόναχι στο ρόλο του αφεντικού του εγκλήματος.
Εάν είστε φαν του Γκάι Ρίτσι της εποχής που έκανε ταινίες όπως οι «Δύο Καπνισμένες Κάνες», «Η Αρπαχτή» και του «RocknRolla», τότε θα σας ικανοποιήσει η επιστροφή του Βρετανού σκηνοθέτη στους γκανγκστερικούς δρόμους που τον καθιέρωσαν.
Με ένα λαμπρό καστ που περιλαμβάνει ονόματα όπως του Μάθιου Μακόναχι, του Χιου Γκραντ, της Μισέλ Ντόκερι και του Τσάρλι Χάναμ οι «Gentlemen» του Γκάι Ρίτσι εκτυλίσσονται στους δρόμους του Λονδίνου, με γρήγορα πλάνα, κοφτούς διαλόγους και δράση σε μεγάλες δόσεις. Η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι είναι η ιστορία ενός Αμερικανού εμπόρου ναρκωτικών (Μακόναχι) στη Βρετανία που θέλει να παραδώσει τα σκήπτρα της αυτοκρατορίας του και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Μέχρι τότε απολαύστε το πρώτο τρέιλερ με τους υπέροχους «Gentlemen».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Από την «Εκπομπή» του 1968 έως το κύκνειο άσμα του με τη «Σκόνη του Χρόνου»
Η απώλειά του σηματοδοτεί το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής στον χώρο του animation
Από το θέατρο της διασποράς στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί
Πώς μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σε κάποιον, αν δεν θέλει να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα;
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου
Και το παράδοξο πίσω από τα νούμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.