- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σόου» του Τζόνι Ντεπ στη Μόστρα (εικόνες, video)
«Η Λίλι-Ρόουζ και ο γιος μου είναι οι θεοί μου»
«Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί» είπε ο Τζόνι Ντεπ στη συν'εντευξη Τύπου στη Μόστρα, με την αίθουσα να ξεσπά σε ασυγκράτητα γέλια.
Το δικό του «σόου» έκανε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ στη Μόστρα της Βενετίας, όπου παρουσίαζε την καινούρια του ταινία, χωρίς να διστάσει να αστειευτεί και για την ιδιαίτερη «σχέση» του με το αλκοόλ.
«Το να δουλεύω στην Ιταλία ήταν ανέκαθεν μια απίστευτη εμπειρία», είπε ο «Τζακ Σπάροου» των «Πειρατών της Καραϊβικής» στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ταινίας «Waiting for the Barbarians» (Περιμένοντας τους Βαρβάρους). «Ο κόσμος εδώ μιλά πολύ καλά τα ιταλικά. Και το φαΐ είναι πολύ καλό», πρόσθεσε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.
«Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί», συνέχισε, με την αίθουσα να ξεσπά και πάλι σε ασυγκράτητα γέλια. «Γιατί γελάτε;» διερωτήθηκε ο ηθοποιός, για τον οποίο η πρώην σύζυγός του, η Άμπερ Χερντ, υποστήριζε στην αίτηση διαζυγίου ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.
Ξαναβρίσκοντας τον σοβαρό τόνο του, ο Ντεπ είπε ότι ήταν «όνειρό» του να πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ότι είναι «υπέροχο» που βρέθηκε στη Μόστρα ταυτόχρονα με την κόρη του, τη Λίλι-Ρόουζ.
Η κόρη του Ντεπ και της Βανέσα Παραντί πήγε στη Βενετία αυτήν την εβδομάδα για την προβολή (εκτός συναγωνισμού) της ταινίας «The King» του Αυστραλού Ντέιβιντ Μίτσοντ, στην οποία πρωταγωνιστεί.
«Είναι εντυπωσιακή. Αυτή και ο γιος μου είναι οι θεοί μου», είπε για την κόρη του ο Τζόνι Ντεπ, κάνοντας λόγο για μια απίστευτη νεαρή γυναίκα που συμπεριφέρεται με τόση αξιοπρέπεια και τις επιλογές που έχει κάνει.
Στο «Περιμένοντας τους Βαρβάρους» του Κολομβιανού Σίρο Γκουέρα (προσαρμογή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Νοτιοαφρικανού συγγραφέα Τζ.Μ. Κούτσι), ο 56χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν σαδιστή συνταγματάρχη ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί τους βαρβάρους που ζουν κοντά στα σύνορα μιας ανώνυμης αυτοκρατορίας.
Έρχεται όμως σε σύγκρουση με τον διοικητή ενός φρουρίου αυτής της απομονωμένης περιοχής (Μαρκ Ράιλανς), που διαφωνεί με τις βάναυσες μεθόδους του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.