- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Motherless Brooklyn: Το τρέιλερ - Ο Edward Norton επέστρεψε
Παίζει, σκηνοθετεί δίπλα στον Bruce Willis σε ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχής
Ο Edward Norton στην ταινία «Motherless Brooklyn» αναλαμβάνει τον ρόλο του σκηνοθέτη, του πρωταγωνιστή και του παραγωγού σε ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχής.
Πέντε χρόνια μετά το Birdman του Inarritu επιστρέφει στην ενεργό δράση και τα κάνει όλα ο Edward Norton. Ο αμερικανός ηθοποιός στην ταινία «Motherless Brooklyn» αναλαμβάνει τον ρόλο του σκηνοθέτη, του πρωταγωνιστή και του παραγωγού σε ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχής με συμπρωταγωνιστές τους Bruce Willis, William Defoe και Gugu Mbatha-Raw.
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και φωτογραφικό υλικό.
Στην ταινία ο Norton υποδύεται τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Lionel Essrog ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Tourette και προσπαθεί να διαχειριστεί τα φωνητικά και κινητικά τικ ενώ ερευνά τον φόνο του μέντορά του, Frank Minna που ενσαρκώνει ο Willis.
Η ταινία εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50. «Νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που ριζώνουν μέσα σου σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Έτσι και εδώ πρόκειται για έναν ήρωα που θα είναι μοναδικός. Κατά κάποιον τρόπο θα σας αιχμαλωτίσει και ύστερα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο που διευρύνεται συνεχώς…», έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας.
Η Gugu Mbatha-Raw υποδύεται την Laura Rose μια μυστηριώδη, γοητευτική femme fatale.
Το Motherless Brooklyn αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου του 2019.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Από την «Εκπομπή» του 1968 έως το κύκνειο άσμα του με τη «Σκόνη του Χρόνου»
Η απώλειά του σηματοδοτεί το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής στον χώρο του animation
Από το θέατρο της διασποράς στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.