- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο στη νέα ταινία του Σκορσέζε
Οι δυο Οσκαρικοί ηθοποιοί ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά από πολλά χρόνια
«Killers of the Flower Moon»: Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε
«Ο Ιρλανδός» του Martin Scorsese αναμένεται ακόμα να κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Νοέμβριο, κι όμως ο σκηνοθέτης έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τη νέα του δουλειά. Ο λόγος για την ταινία «Killers of the Flower Moon» που θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, αποτελώντας ένα αστυνομικό δράμα που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ‘20.
Εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα του FBI θα δούμε τον αγαπημένο του ιταλοαμερικανού, Leonardo DiCaprio, με αυτήν να γίνεται η έκτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται. Αυτό που τώρα έγινε γνωστό είναι ότι στον ρόλο του συμπρωταγωνιστή-δολοφόνου θα δούμε τον πρωταγωνιστή του «Ιρλανδού» του Σκορσέζε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει να βρεθεί μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τη δεκαετία του ‘90.
Συγκεκριμένα, ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον πράκτορα Τομ Γουάιτ, ενώ ο Ντε Νίρο τον δολοφόνο Γουίλιαμ Χέιλ, με τα γυρίσματα να αναμένεται να πραγματοποιηθούν την επόμενη άνοιξη και καλοκαίρι, ώστε η ταινία να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο ή τον χειμώνα του 2020.
Η πλοκή θα είναι η εξής: Στην Οκλαχόμα του ‘20, όπου δόθηκαν δικαιώματα εσόδων στους Ινδιάνους Οσάζ για το πετρέλαιο που βρέθηκε κάτω από τη γη τους, η οποία θερίστηκε από βιομηχανίες πετρελαίου. Ξαφνικά, αρχίζουν να δολοφονούνται, όπως και όσοι προσπαθούν να το ερευνήσουν. Η ευθύνη έφτασε στο μόλις δημιουργημένο Γραφείο Ερευνών, ώστε να ξεπεράσει τις διεφθαρμένες επεμβάσεις από τα χρήματα του πετρελαίου και τον πολιτικό κόσμο και να λύσει το φονικό μυστήριο, που έφερε στη δημοσιότητα το FBI.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.