Κινηματογραφος

Η «διαχρονική» Έλεν Μίρεν σνομπάρει τις Κάννες

Η βασίλισσα της 7ης Τέχνης στην πρεμιέρα του Αλαντίν

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλεν Μίρεν
Έλεν Μίρεν / © EPA/ETIENNE LAURENT

Ντύνεται για να εντυπωσιάζει και πάντα το πετυχαίνει η διαχρονική Έλεν Μίρεν. Η Βρετανή άφησε τις Κάννες για το Λος Άντζελες.

Την περίοδο που το μισό Χόλιγουντ κατοικοεδρεύει στις Κάννες και στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας η βασίλισσα Έλεν Μίρεν προτίμησε το Λος Άντζελες.

Μετά από μικρό πέρασμα και από τις Κάννες η 73χρονη αγέραστη και διαχρονική Μίρεν ντύθηκε για να εντυπωσιάσει και τα κατάφερε. Δείτε στο κόκκινο χάλι της πρεμιέρας της ταινίας Αλαντίν με ανδρόγυνο και ασπρόμαυρο στιλ.

Η Βρετανή χαιρέτισε την έγκυο Τατιάνα Άλι, τη οποία ήταν εντυπωσιακή με την κίτρινη και σε στενή γραμμή τουαλέτα της. Η 40χρονη σήμερα Άλι πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γουίλ Σμιθ στη σειρά «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» των 90s.

21148577.jpg

21148078.jpg


Ο Γουίλ Σμιθ είναι αυτός που ενσαρκώνει το Τζίνι στην ταινία Αλαντίν σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι.

ΑΛΑΝΤΙΝ - Official Trailer

 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY