- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πόθεν έσχες Χόλιγουντ; Αποκαλύφθηκαν οι μισθοί των σταρ
ΝτιΚάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Ράιαν Ρέινολντς και πολλές άλλες αμοιβές στη φόρα από το Variety
Το Variety αποκαλύπτει τις αμοιβές των μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ για το 2019 και είναι σαφώς πιο προσγειωμένες.
Οι σταρ του Χόλιγουντ οφείλουν ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Netflix, γράφει το περιοδικό Variety, το οποίο δίνει στη δημοσιότητα τις αμοιβές μεγάλων αστέρων της 7ης Τέχνης για το 2019.
Οι εποχές με τις υπέρογκες και σκανδαλώδεις απολαβές των σταρ έχουν παρέλθει, αλλά το Netflix φαίνεται να σώζει την κατάσταση για να κερδίσει τους εκλεκτούς του Χόλιγουντ. Κάποτε οι σταρ αμείβονταν με δισεκατομμύρια δολάρια και τώρα έχουν πέσει στα κάποια αρκετά εκατομμύρια.
Ως εκ τούτου θεωρούνται λίγα τα 27 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Ράιαν Ρέινολντς για να παίξει στο «Six Underground» του Μάικλ Μπέι ή τα 30 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Ντένζελ Γουάσινγκτον για μια ταινία δράσης ή τα 35 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Γουίλ Σμιθ για το σίκουελ του «Bright».
Το δημοσίευμα του Variety αναφέρει ότι είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που ρίχνουν την τιμή τους για να διασφαλίσουν ένα ρόλο της αρεσκείας τους. Όπως για παράδειγμα έκανε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πήρε μόνο 10 εκατομμύρια δολάριαγια το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο.
Και αυτή τη χρονιά οι άντρες είναι πιο ακριβοπληρωμένοι από τις γυναίκες συναδέλφους τους. Ανεβασμένη είναι η Μάργκοτ Ρόμπι να παίρνει γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια για το «Birds of Prey», την Γκαλ Γκαντότ να παίρνει επίσης 10 εκατομμύρια για τη συνέχεια της «Wonder Woman» και την Έμιλι Μπλαντ να παίρνει περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ του «Ενα Ησυχο Μέρος».
Αναλυτικά οι απολαβές των σταρ:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμβληματική ταινία με τους Χιου Τζάκμαν και Κρίστιαν Μπέιλ επανακυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο 64χρονος σταρ θα τιμηθεί σε ειδική τελετή στο θέατρο Dolby του Λος Άντζελες
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.