- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Σε κώμα ο σκηνοθέτης του «Boyz n the Hood», John Singleton
Η μητέρα του ζητά την νομική διαχείριση των επαγγελματικών του εκκρεμοτήτων
Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, John Singleton νοσηλεύεται σε κώμα. Ο 51χρονος σκηνοθέτης και παραγωγός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, John Singleton νοσηλεύεται σε κώμα έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη στις 17 Απριλίου.
Σύμφωνα με το TMZ.com, ο Singleton υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα μετά την επιστροφή του από την Κόστα Ρίκα, όπου παραπονέθηκε για αδυναμία στα πόδια του. Ο ίδιος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου και υπέστη το επεισόδιο.
Αρχικά η οικογένειά του έκανε λόγο για ήπιας μορφής εγκεφαλικό, ωστόσο, όπως μεταδίδει το TMZ.com ο 51χρονος σκηνοθέτης του «Boys n the Hood» και του «2 Fast 2 Furious» νοσηλεύεται πλέον σε κωματώδη κατάσταση.
Η μητέρα του μάλιστα, Shelia Ward, ζήτησε και επίσημα από δικαστή να οριστεί ως προσωρινή διαχειρίστρια καθώς «ο ίδιος δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του ανάγκες, να τραφεί, να ντυθεί κ.λπ.».
Η μητέρα του σύμφωνα με την ίδια πηγή, είπε ότι στην παρούσα φάση που υπέστη το εγκεφαλικό, ο σκηνοθέτης είχε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ μεταξύ άλλων εκκρεμούσε και ένας προσοδοφόρος οικονομικός διακανονισμός.
Η Ward επιδιώκει να χειριστεί τις επιχειρηματικές υποθέσεις του γιου της και να εκτελέσει η συγκεκριμένη συμφωνία.
Ο Singleton είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ από τη στιγμή που έγραψε και σκηνοθέτησε τον Boyz N The Hood το 1991. Η ταινία μεταμόρφωσε τους ηθοποιούς Cuba Gooding Jr., Morris Chestnut, Nia Long και Regina King σε αστέρια πρώτης γραμμής.
Ο Singleton μάλιστα ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη και καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για την ταινία. Με την υποψηφιότητά του αυτή έγινε ο νεαρότερος σκηνοθέτης και ο πρώτος αφροαμερικανός στην ιστορία του κινηματογράφου που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας.
Ήταν μόλις 23 ετών, όταν σκηνοθέτησε την ταινία. Ακολούθησαν το remake του Shaft, η δεύτερη ταινία Fast & Furious, και πολλά άλλα ενώ αυτή την εποχή ήταν παραγωγός την τηλεοπτική παραγωγή Snowfall της FX, η οποία ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη
Γιατί δημιουργήθηκαν ερωτήματα
Το 1974 μάς χάρισε μία από τις σπουδαιότερες ερμηνείες της καριέρας του ως «Νομοταγής Πολίτης»
Συντονίζει ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος - Την Kυριακή 4 Οκτωβρίου
Η νέα εκδοχή του Ζακ Κρέγκερ συγκεντρώνει 97% στο Rotten Tomatoes
Το νέο φιλμ της Marvel ξεπέρασε το Star Wars: The Force Awakens, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ δεκαετίας
Η προβολή του αυτοκαταστροφικού ήρωα και η δυναμική του ρόλου είναι τόσο έντονη, που επηρεάζει ολοκληρωτικά το έργο
Η ταινία του Ούγγρου Πάλφι κερδίζει εύκολα τον θεατή, όχι μόνο λόγω της χορταστικής δράσης, αλλά και με τη δύναμη της παραβολής της
Εξαιρετική η ερμηνεία της Λεά Σεϊντού, που δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να προσδώσει αληθοφάνεια στον χαρακτήρα της διαλυμένης γυναίκας.
Ο συνδυασμός της κρίσης των ηθικών αξιών της Ευρώπης με τον πρωταρχικό ρόλο των καλλιτεχνών ή τη δυαδικότητα ως κομβικό στοιχείο της ψυχανάλυσης είναι θέματα που δύσκολα τα κουμαντάρει ο Ιρανός
Πολυαναμενόμενες παραγωγές και μεγάλα blockbuster αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - Πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου
Η μοναδική ταινία στην οποία έχουν συνεργαστεί είναι το «Interview with the Vampire» του 1994
Η Δανέζα ηθοποιός Ματίλντε Άρσελ επέστρεψε στην Κοπεγχάγη πριν την απονομή για να δηλώσει άνεργη
Από το «σχεδόν αριστούργημα» έως μια «δημιουργό που αξίζει να παρακολουθούμε», οι διεθνείς κριτικές για την ταινία της
Οι ταινίες που προβάλλονται υπηρετούν τη γενική θεματική ΡΕΥΜΑ / CURRENT, ένα πρόγραμμα σύγχρονων ντοκιμαντέρ σε επιμέλεια της πολιτιστικής παραγωγού και εικαστικού Αντιγόνης Παπαντώνη.
«Μπορεί να σταθεί μόνη της», δήλωσε η «Μόνικα» από «Τα Φιλαράκια»
Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2026
Ο βραβευμένος Ισπανός σταρ θα τιμηθεί για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.