Ποια πρεμιέρα Avengers... Μόνο Σκάρλετ Γιόχανσον!
«Πασαρέλα» από την πανέμορφη ηθοποιό στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Λος Άντζελες
Έκλεψε την παράσταση η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame στο Λος Άντζελες
Όλα τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame στο Λος Άντζελες. Επιλέγοντας μια δημιουργία του οίκου Versace, με το κατάλληλο άνοιγμα στην πλάτη ώστε να πέφτει το μάτι στο τατουάζ της, η απαστράπτουσα ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Στο πλευρό της ο σύντροφός της, παρουσιαστής και κωμικός, Κόλιν Τζοστ.
Το Avengers: Endgame κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τη Μεγάλη Παρασκευή σε περισσότερες από 4.400 αίθουσες (αριθμός ρεκόρ). Χρειάστηκαν μόνο 6 ώρες για να γίνει το blockbuster με τη μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων στην ιστορία του Χόλυγουντ, ρίχνοντας από την κορυφή το Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει. Πολλά site προπώλησης στην Αμερική «έπεσαν» από τον αριθμό των επισκεπτών.
Εκτιμάται ότι οι εισπράξεις το πρώτο τριήμερο, μόνο στις ΗΠΑ, θα φθάσουν τα 300 εκατ. δολάρια. Στην Ελλάδα η κινηματογραφική ταινία κάνει πρεμιέρα τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου και αναμένεται κοσμοσυρροή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Από την «Εκπομπή» του 1968 έως το κύκνειο άσμα του με τη «Σκόνη του Χρόνου»
Η απώλειά του σηματοδοτεί το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής στον χώρο του animation
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.