- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναζητείται άτομο για να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της Marvel
Θα σε πληρώσουν κιόλας!
«Έχεις την αντοχή του Iron Man; Το πείσμα του Captain America; Τον ελεύθερο χρόνο του Ant-Man;». Αν η απάντησή σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική και είσαι φαν των ταινιών της Marvel, τότε μπορώ να πω ότι έχω να σου προτείνω την δουλειά των ονείρων σου.
Το CableTV.com ψάχνει κάποιον γενναίο, που θα αναλάβει να κάνει έναν μαραθώνιο Marvel, πριν την πρεμιέρα του «Endgame». Κάποιον, δηλαδή, αρκετά πωρωμένο με τις ταινίες του franchise, ώστε να καταφέρει να παρακολουθήσει περισσότερες από 40 ώρες μέσα σε περίπου έναν μήνα. Βέβαια, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να κάνουν την αποστολή λίγο πιο εύκολη για τον ήρωα, όπως λένε, που ψάχνουν, αφού εντάσσουν στον μαραθώνιο μόνο τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe και αποκλείουν τις σχετικές σειρές, τα Deadpool, τα Fantastic Four και τα X-Men. Μιλάμε, δηλαδή, για 22 ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο διάστημα μιας δεκαετίας.
Πέραν του να είσαι μεγα-φαν ώστε να τα βγάλεις πέρα, απαιτείται και το να είσαι τουλάχιστον 18 ετών και να έχεις καλή σχέση με τα social media. Αυτό που θα ζητήσουν από τον τελικό επιλαχόντα είναι να τουιτάρει συνεχώς για τις ταινίες και τον μαραθώνιο, ταγκάροντας πάντα και το CableTV.com, και μόλις τελειώσει να δώσει ένα feedback για όλες τις ταινίες, προκειμένου να δημιουργήσουν μία κατάταξή τους από την καλύτερη στη χειρότερη.
Εκτός από το κάψιμο στην οθόνη για ώρες, ο νικητής θα κερδίσει και 1.000$, όλες τις ταινίες σε Blu-Ray και ένα πακέτο συλλεκτικών αντικειμένων της Marvel, όπως μία μηχανή ποπ-κορν Captain America και μία κούπα με το γάντι της αιωνιότητας του Thanos.
Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμος «να σηκώσεις το σφυρί του Thor ή έστω το τηλεχειριστήριό σου και αν πιστεύεις πως έχεις ό,τι χρειάζεται για να σώσεις το σύμπαν από την άνεση του καναπέ σου», στείλε γρήγορα ένα βιογραφικό στο CableTV.com και πείσε τους ότι είσαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση και είσαι αρκετά ικανός στο multitasking, ώστε να βλέπεις τη μία ταινία μετά την άλλη και συγχρόνως να μην περνάει λεπτό που δεν θα ποστάρεις στα social media σου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ μέχρι το ξέσπασμα του Ρομπέρτο Μπενίνι
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο’ Μπράιεν και φόντο τις διεθνείς εξελίξεις, το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για τη λαμπερή τελετή
Μυθιστορήματα και βιογραφίες ενέπνευσαν φέτος πολλές οσκαρικές υποψηφιότητες – Η λογοτεχνία στο Χόλιγουντ
Τα σχόλια του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού για την όπερα και το μπαλέτο προκάλεσαν έντονη αντίδραση
Αποκαλυπτικά στοιχεία για την πιο ανοιχτή κούρσα των τελευταίων ετών
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη μεγάλη βραδιά, τα τελικά προγνωστικά για τις μεγάλες κατηγορίες
Πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου
Η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου μπαίνει στην τελική ευθεία
Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ ξανά στους εμβληματικούς ρόλους - Πρεμιέρα στις 1 Μαΐου
Πώς η πιο «κλειδωμένη» κατηγορία των Όσκαρ, αυτή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου, έγινε ξαφνικά ανοιχτή
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.