Κινηματογραφος

Η πλατεία Συντάγματος έχει και σήμερα γύρισμα

Χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας συνεχίζεται η ταινία «Born to be murdered»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος
Γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος / © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνεχίζονται και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα κινηματογραφικά γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be murdered».

Όπως ενημέρωσε ο δήμος Αθηναίων, τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται έως τις 18:00, επί της πλατείας και περιμετρικά, επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Σε αντίθεση με χθες, σήμερα δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Δείτε εδώ το πλούσιο φωτορεπορτάζ της A.V. από τα χθεσινά γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και δεκάδες κομπάρσους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειρήνη Βουρλούμη: «Αλλού ο δρόμος» - Η Αθήνα μέσα από τα μάτια τριών οδηγών ταξί
Ειρήνη Βουρλούμη: «Οι οδηγοί ταξί βιώνουν την πόλη σαν ένα διαρκές πέρασμα από τη μία ζωή στην άλλη»

Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY