- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«The Power of Love»: Μία ταινία για τη ζωή της Σελίν Ντιόν (video)
Παρακολουθεί τα πάντα για την τραγουδίστρια, τον Ανζελίλ και τη μητέρα της, Τερέζ
Βιογραφική ταινία για την Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν με τίτλο «The Power of Love» (Η Δύναμη της Αγάπης) επενδυμένο με πολλή μουσική ετοιμάζεται από τη γαλλική κινηματογραφική εταιρεία Gaumont Film Company.
Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας έχει εγκρίνει το πρότζεκτ προϋπολογισμού 23 εκατ. δολαρίων και έχει δώσει την άδεια για να ακουστούν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως «All by myself», «My Heart Will Go On» και «I'm Alive».
Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Βαλερί Λεμερσί, η οποία επίσης θα υποδυθεί την Σελίν Ντιόν.
Το «Power of Love» παρακολουθεί τη ζωή της τραγουδίστριας από τη γέννησή της και τη λιτή ανατροφή της στο Κεμπέκ τη δεκαετία του 1960 μέχρι την εντυπωσιακή κατάκτηση της φήμης την εποχή που ήταν έφηβη και τις σχέσεις της με τον μάνατζερ και σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ και την οικογένειά της.
Ο Σεσίλ Γκαζέ της Gaumont δήλωσε ότι η ταινία θα είναι "στο πνεύμα των «Rocket Man» και «Bohemian Rhapsody», αλλά σε αντίθεση με τις ταινίες αυτές, την παραγωγή και διανομή των οποίων ανέλαβαν κινηματογραφικά στούντιο, το «Power of Love» θα είναι πιθανή εισπρακτική επιτυχία, στην οποία θα έχουν πρόσβαση ανεξάρτητοι διανομείς".
Η Gaumont, η οποία είναι συμπαραγωγός και εκπρόσωπος στις διεθνείς αγορές, θα κυκλοφορήσει την ταινία στη Γαλλία στις 2 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Εντουάρντ Βέιλ της Rectangle Productions, με έδρα το Παρίσι θα είναι παραγωγός σε συνεργασία με τους Λοράν Ζετούν και την Caramel Films.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, θα διαρκέσουν 18 εβδομάδες και θα γίνουν κυρίως στη Γαλλία, αλλά και την Ισπανία, τον Καναδά και το Λας Βέγκας.
Η Βαλερί Λεμερσί, η οποία έχει σκηνοθετήσει αρκετές επιτυχημένες ταινίες, όπως «Palais Royal!» και το «50 Is the New 30» δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα της Σελίν Ντιόν.
Η ηθοποιός που ασχολείται πλέον με τη σκηνοθεσία δήλωσε ότι την άγγιξε η θλίψη της Ντιόν μετά το θάνατο του συζύγου της και άρχισε να διαβάζει και να παρακολουθεί τα πάντα για την τραγουδίστρια, τον Ανζελίλ και τη μητέρα της Σελίν Ντιόν, Τερέζ.
«Ανακάλυψα τη δύναμη της δικής τους ιστορίας αγάπης και του σπουδαίου χιούμορ τους και κατανόησα καλύτερα πώς η αλχημεία των τριών προσωπικών φιλοδοξιών τους έκανε ένα μικρό κορίτσι τη μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη», ανέφερε η σκηνοθέτιδα της ταινίας.
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης η ενδυματολόγος Καθρίν Λετεριέ, ο χορογράφος Ερίκ Μαρτά και τον σχεδιασμό παραγωγής έχει η Εμανουέλ Ντιπλά.
Ο Σεσίλ Γκαζέ δήλωσε ότι η Λεμερσί είχε επίσης μια επιτυχημένη καριέρα κάνοντας one-woman shows σε μεγάλους χώρους στο Παρίσι. «Η Βαλερί Λεμερσί είναι εντυπωσιακή στη σκηνή. Είναι μια δύναμη που ξέρει πώς να κινηθεί και πώς να χορέψει», είπε. «Και είναι τελειομανής, καταφέρνει να ξεχωρίζει όπως η Ντιόν», συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έπαιξε μεταξύ άλλων στα «Alien», «Top Gun» και «Picket Fences»
Από ξεχασμένες cult ταινίες μέχρι σπάνιες εικόνες της queer Αθήνας των ’80s
Ο Αμερικανός ράπερ αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, σενάριο και σκηνοθεσία
Ένας ιδανικός χώρος για να βρουν οι δημιουργοί καθοδήγηση, συνεργάτες και θάρρος
Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ ξεπέρασε σε θεάσεις τα τρέιλερ των «Barbie» και «Super Mario»
Η εμβληματική ταινία με τους Χιου Τζάκμαν και Κρίστιαν Μπέιλ επανακυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο 64χρονος σταρ θα τιμηθεί σε ειδική τελετή στο θέατρο Dolby του Λος Άντζελες
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.