Κινηματογραφος

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι πρωταγωνιστεί στο νέο γκανγκστερικό δράμα του Γκάι Ρίτσι

Η παλιά και η σύγχρονη βιομηχανία ναρκωτικών έρχονται σε σύγκρουση

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmtk2ntk3mdm1nf5bml5banbnxkftztgwodc0mzq4mde._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg
© Mary Cybulski - © 2013 Paramount Pictures

Ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή της ταινίας «Αλαντίν» και ενώ φημολογείται η συμμετοχή του στη τρίτη ταινία «Σέρλοκ Χολμς» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Γκάι Ρίτσι έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει την παραγωγή της ταινίας «Toff Guys», της οποίας το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Ιβάν Άτκινσον και Μαρν Ντέιβις. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπεκινσέιλ (Underworld) και Χένρι Γκόλντινγκ (Τρελοί, πλούσιοι Ασιάτες), ενώ πλέον λέγεται ότι στην ταινία θα δούμε και τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μάθιου ΜακΚόναχι (Dallas Buyers Club).

Αν έπρεπε να κατηγοριοποιήσουμε το «Toff Guys», θα λέγαμε ότι μάλλον θα αποτελέσει ένα κλασικό βρετανικό γκανγκστερικό δράμα, αφού κεντρικό του θέμα είναι η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό ευρωπαϊκό σύστημα μαύρου χρήματος – σκεφτείτε κάτι σαν την οικογένεια Κορλεόνε – και την σύγχρονη βιομηχανία μαριχουάνας. Συγκεκριμένα, η ταινία παρακολουθεί έναν Βρετανό βαρόνο των ναρκωτικών, που προσπαθεί να εξαργυρώσει την πολύ επικερδή αυτοκρατορία του πουλώντας την σε μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα.

Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους, ωστόσο ξέρουμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY