Κινηματογραφος

Χρυσές Σφαίρες: «Το σχήμα του νερού» συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
golden-globe.jpg
EPA/MIKE NELSON

Η ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο «Το σχήμα του νερού» ηγείται των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες 2018 συγκεντρώνοντας συνολικά επτά υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων εκείνη της καλύτερης ταινίας, ανακοινώθηκε σήμερα.

Η ταινία «Lady Bird» με θέμα την ενηλικίωση μιας έφηβης περιλαμβάνεται επίσης στις ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες (4), όπως και η ταινία «Όλα τα χρήματα του κόσμου», η τελευταία του Ρίντλεϊ Σκοτ, μερικά από τα γυρίσματα της οποίας χρειάστηκε να ξαναγίνουν επειγόντως λόγω του σεξουαλικού σκανδάλου που έπληξε τον πρωταγωνιστή της, τον Κέβιν Σπέισι.

Εκτός από «Το σχήμα του νερού», η ταινία για την ελευθερία του Τύπου «The Post», η αφήγηση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου «Δουνκέρκη» και το γκέι ρομάντσο «Call Me By Your Name» επελέγησαν επίσης για την κατηγορία της καλύτερης ταινίας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7 Ιανουαρίου κατά την 75η τελετή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες που θα αναμεταδοθεί τηλεοπτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY