Κινηματογραφος

Iron Man 3 – Το πρώτο επίσημο τρέιλερ

« Τίποτα δεν είναι το ίδιο μετά τη Νέα Υόρκη…»

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28392-64363.jpg

Aυτή είμαι η φράση με την οποία ξεκινάει το τρέιλερ του Iron Man 3 κάνοντας την άμεση σύνδεση με την παρ’ ολίγο μοιραία αυτοθυσία του, για τους φίλους, Τόνι Σταρκ στο φινάλε των Avengers. Ο «σιδερένιος άνθρωπος» δεν μπορεί να κοιμηθεί, βλέπει τις υπερηρωικές του δυνάμεις να εξασθενούν, αρχίζει και ανησυχεί για τα πράγματα που νοιάζεται σε αυτόν τον κόσμο (δηλαδή το εξής ένα την PA – ερωμένη του Pepper Pots), μοιάζει απροσδόκητα ευάλωτος.

Αφήνοντας πεδίο δόξης λάμπρόν στο νέο του αντίπαλο για να του επιβληθεί. Ο τεράστιος Μπεν Κίνγκσλεϊ (η μεγάλη μας ελπίδα το τρίτο φιλμ να αποδειχθεί το καλύτερο της σειράς που ξεκίνησε το 2008) ακούει στο όνομα The Mandarin και αυτοσυστήνεται όπως ακούτε και στο τρέιλερ ως εξής: «Μερικοί άνθρωποι με αποκαλούν τρομοκράτη, εγώ θεωρώ τον αυτό μου δάσκαλο. Μάθημα νούμερο 1, ήρωες; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα», ουσιαστικά σημαίνοντας μια ανελέητη επίθεση εναντίον του Iron Man.

Στο πλευρό του δικού μας (που φυσικά υποδύεται ο σύγχρονος ‘king of cool’ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.) είναι φυσικά η Γκουίνεθ Πάλτροου στο ρόλο της Pepper Pots και ο Ντον Τσιντλ ως ‘Rhodey’ Rhodes. Στην ομάδα των κακών υπολογίστε και τους διαβολικούς επιστήμονες Γκάι Πιρς και Ρεμπέκα Χολ.

 

Η πολυθρόνα του σκηνοθέτη αλλάζει κάτοχο. Ο Τζον Φαβρό που γύρισε τα δύο πρώτα φιλμ, δίνει τη θέση του στον Σέιν Μπλακ με τη μακρά blockbuster καριέρα ως δευτεραγωνιστής ηθοποιός, σεναριογράφος και πια σκηνοθέτης (έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ντάουνι στο Kiss Kiss Bang Bang του 2005). Παγκόσμια πρεμιέρα στις 26/4/2013 στο Λονδίνο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ