Κινηματογραφος

Τι σχέση έχει ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης με το Τόκιο;

Άλλη μία νέα ελληνική ταινία που πάει σε διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16236-43412.jpg

Η απάντηση είναι σχεδόν μη-έκπληξη: άλλη μία νέα ελληνική ταινία που πάει σε διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου και, μάλιστα, στο διαγωνιστικό τμήμα.

Όπως μόλις ανακοινώθηκε στο flix.gr, η νέα ταινία "J.A.C.E." του έλληνα σκηνοθέτη θα λάβει μέρος, κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα της, στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο, που θα γίνει από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Ο Μενέλαος, "ραδιοφωνικά" απασχολημένος εδώ και καιρό, είχε να μας δώσει νέα του ταινία από την εποχή του "Black Out" και όλοι περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη νέα του δουλειά, γνωρίζοντας το ιδιαίτερο στυλ του και το χιούμορ που κρύβει τόσο διακριτικά και έντεχνα πίσω από το "δράμα" των ηρώων του. Αυτή τη φορά, η ιστορία του έχει να κάνει με έναν σημερινό Όλιβερ Τουίστ, έναν κυνηγημένο τυχοδιώκτη που ανακαλύπτει τον έρωτα και τις ευθύνες του μέσα από καταδιώξεις και ένταση.

Το καστ, εντυπωσιακό: Αλμπαν Ουκάτζ («Η Σιωπή της Λόρνα»), Αργύρης Ξάφης, Ακύλλας Καραζήσης, Χρήστος Λούλης, Γιάννης Τσορτέκης, Κώστας Μπερικόπουλος, Μηνάς Χατζησάββας, Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη, Ιερώνυμος Καλετσάνος.

Καλή επιτυχία στον "J.A.C.E." (και παραμένουμε online στο flix.gr) για τα νεότερα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ