Χορος

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα στο DWTS

Η εντυπωσιακή χορογραφία με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα στη σκηνή του Dancing With The Stars
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα στη σκηνή του Dancing With The Stars © Instagram/dwts_gr

Η παραολυμπιονίκης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χόρεψε στη σκηνή του Dancing With The Stars και εντυπωσίασε τους πάντες.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, έκανε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Dancing With The Stars το βράδυ της Κυριακής, 23 Ιανουαρίου. Υπό τις οδηγίες της Μαρίνας Λαμπροπούλου χόρεψε σύγχρονο, με μουσική υπόκρουση το «Caruso» και με τη συνοδεία της κριτού του show.

 

 

«Χορέψαμε για καλό σκοπό. Δεν έχει σημασία αν κάναμε κάποια λάθη. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να αντιμετωπίζονται επάξια και  με σεβασμό. Είμαστε επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρίνα γι’ αυτό που είδε σε μένα», είπε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μετά το τέλος της χορογραφίας, ενώ η δασκάλα και συνοδός της στη σκηνή Μαρίνα Λαμπροπούλου χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα «μαχήτρια» και τόνισε πως είναι μάθημα ζωής για εκείνη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με την Αλεξάνδρα θα φτιάξουν την ομάδα «Δύναμη Ψυχής» με άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

DWTS: Συγκίνησαν Σταματοπούλου - Λαμπροπούλου: Το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν

Πρόωρο φινάλε για το Dancing with the Stars

Τίτλοι τέλους για το Dancing with the Stars μια εβδομάδα νωρίτερα. Το χορευτικό σόου ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή με την ανάδειξη του καλύτερου χορευτικού ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως το σόου θα ολοκληρώσει τον κύκλο του μια εβδομάδα νωρίτερα και όχι στις αρχές του Φεβρουαρίου, όπως και είχε προγραμματιστεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και τα κρούσματα που πριν μερικές εβδομάδες είχαν βρεθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες, δίνοντας αναβολή σε ένα live του Dancing with the Stars.

Αποφεύγοντας για τυχόν νέα κρούσματα και νέες αναβολές, η παραγωγή αποφάσισε να επισπεύσει την ημερομηνία του μεγάλου τελικού ο οποίος θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο Star.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ