Χορος

Η Χάλι Μπέρι χορεύει τόπλες στο πλευρό του συντρόφου της (βίντεο)

Γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο - Οι εικόνες που ανέβασε στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Halle Berry, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός
Halle Berry, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός © EPA/NINA PROMMER

Η Χάλι Μπέρι είναι φουλ ερωτευμένη και γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο, χορεύοντας τόπλες δίπλα στον νέο της σύντροφο, με το βίντεο στο Instagram να γίνεται viral.

Η Χάλι Μπέρι είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» στους followers.

Η Χάλι Μπέρι, που κάνει ντεμπούτο και στη σκηνοθεσία, εμφανίζεται να χορεύει τόπλες στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το βίντεο αναρτήθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Βαν Χαντ, ο 50χρονος R&B καλλιτέχνης -βραβευμένος με Grammy-, είναι το νέο αμόρε της Χάλι Μπέρι.

Φορώντας μόνο το εσώρουχό της, δεν σταματά να λικνίζεται, αγκαλιάζοντας τον σύντροφό της, υπό τους ήχους μια από τις επιτυχίες του Βαν Χαντ. Όπως ήταν φυσικό, το αποκαλυπτικό βίντεο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους followers, οι οποίοι αποθέωσαν τη διάσημη ηθοποιό.

Διανύοντας το 54ο έτος της ηλικίας της, η Χάλι Μπέρι βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα, έχοντας ένα καλλίγραμμο κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες με τα μισά της χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία Monster's Ball δεν έμεινε εκεί, αλλά ανέβασε και ορισμένες φωτογραφίες μαζί με τον καλό της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι έπρεπε να φθάσει τα 54 για να βρει το... λιμάνι της.

«Για όλους τους "Βαλεντίνους" που προσπαθούν να το κάνουν σωστά… Σας νιώθω, αλλά μην τα παρατάτε και μην συμβιβάζεστε ποτέ και για τίποτα λιγότερο από αυτό που θα κάνει την καρδιά σας να τραγουδά!

» Χωρίς να έχει σημασία τι σου λένε ή πώς σε φωνάζουν. Δεν έχει σημασία πόσες φορές προσπαθείς, το αξίζει. Αν λαχταράς την αγάπη, θα βρεις το ταίρι σου, τον ίσο σου, τον άνθρωπό σου, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσεις τα 54! Happy Valentine’s Day» αναφέρει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Σημειώνεται ότι η Χάλι Μπέρι έχει δύο παιδιά, τη 12χρονη Νάλα που απέκτησε με τον Γκάμπριελ Όμπρι, και τον 6χρονο Μασέο, από τον γάμο της με τον Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χορογράφος Ζερόμ Μπελ
Ζερόμ Μπελ: «Δεν πιστεύω στην προσωπική έκφραση του καλλιτέχνη»

Λίγο πριν δυο έργα του συναντήσουν το κοινό στην Πειραιώς 260, ο Γάλλος διάσημος χορογράφος μας μιλά για την θρυλική Ισιδώρα Ντάνκαν, την τέχνη του και τη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY