Φωτογραφια

Μια «Ηλιαχτίδα» εθελοντισμού για τα παιδιά με νεοπλασία

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Ξηρογιάννη για την ενίσχυση του συλλόγου για τον παιδικό καρκίνο

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρια ενήλικα και χέρια παιδιού
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Ο φωτογράφος Γιώργος Ξηρογιάννης προσφέρει τις εικόνες του για την ενίσχυση του Παγκρήτιου Σύλλογου Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» υποδέχτηκε το νέο έτος με το καινούργιο site του στο www.iliahtida.org/gr προσφέροντας ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις του, εξηγώντας με ποιους τρόπους μπορούμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια του συλλόγου να φωτιστούν οι ζωές των μικρών ηρώων και των οικογενειών τους, όπως αναφέρει. Παράλληλα, ακολουθώντας τις επιταγές της νέας ψηφιακής εποχής, η «Ηλιαχτίδα» εγκαινίασε το νέο διαδικτυακό της κατάστημα www.iliahtida.org/eshop από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα όπως είδη γραφείου, είδη για παιδιά, σχολικά και πολλά άλλα. Ειδικά για την περίοδο των γιορτών μπορείτε να προμηθευτείτε τα ημερολόγια τις ατζέντες και τα γούρια της για το 2021 τα οποία ο σύλλογος ετοίμασε με ιδιαίτερη αγάπη, για να προσφερθούν κι αυτή τη χρονιά δώρα που θα χαρίσουν μια ηλιαχτίδα σε κάθε παιδί σε όλο το νησί.

Χέρια ενήλικα και χέρια παιδιού
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Η «Ηλιαχτίδα» απευθύνει ένα «τεράστιο ευχαριστώ» στην εταιρεία Ιmonline και τον Μανώλη Βαρούχα για τη χορηγία κατασκευής του site και του eshop και την άψογη συνεργασία, καθώς και τον επί χρόνια εθελοντή και φίλο του συλλόγου, φωτογράφο Γιώργο Ξηρογιάννη, για την προσφορά φωτογραφικού υλικού. Περισσότεροι από 100 φωτογραφικοί πίνακές του (με συνεχή προσθήκη νέων) θα διατίθενται προς πώληση σε μορφή καμβά, σε διάφορες διαστάσεις και τιμές με όλα τα έσοδα να καταλήγουν σε έναν αξιέπαινο σκοπό. Πρόκειται για μια συνεχεία του εθελοντικού εγχειρήματος των προσωπικών του φωτογραφικών εκθέσεων «Εν έργω» και «Η ζωή στα χέρια μου».   

Εικόνες από την Κρήτη, η «γλώσσα του σώματος» και των ανθρώπινων άκρων-όπως τα χέρια και τα πόδια, που αποτελεί μια αγαπημένη θεματική του φωτογράφου Γιώργου Ξηρογιάννη, εικόνες που αποτυπώνουν τη στιγμή με βάση το συναίσθημα.

Πουλιά που πετούν στον ουρανό
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ο Γιώργος Ξηρογιάννης είναι ο επίσημος Ricoh - Pentax Grand Ambassador Ελλάδας και Κύπρου. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως charity photographer σε Ελλάδα και εξωτερικό (Καναδά, Σερβία, Βουλγαρία, Αγγλία, Γερμανία) και είναι ο ιδρυτής της Πανελλήνιας εθελοντικής ομάδας Photoaid Greece. «Καλή χρονιά, γιομάτη αλληλεγγύη – δοτικότητα - αγάπη για τον πλησίον μας» εύχεται ο ίδιος. Ευχής έργον, να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συνδρομή σε αυτή την προσπάθεια.

Άλογο
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Σκύλος που πλησιάζει άνθρωπο
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Κλειστό παραδοσιακό καφενείο
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Ανθρώπινα χέρια
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Ράγες σιδηροδρομικού δικτύου
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Εργαζόμενος σε καζάνι
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Άρβυλα
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Άλογα
© Γιώργος Ξηρογιάννης

Θάλασσα
© Γιώργος Ξηρογιάννης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ