Φωτογραφια

#my_greece: villages - Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας

To project “#my_greece: villages” εστιάζει στην επαρχία με στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους και τις ξεχωριστές εικόνες.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
#my_greece: villages - Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη σύμπραξη της ομάδας Greek Instagramers Events με τις εκδόσεις ΒΕLL για νέο project “#my_greece: villages”.

To 2017 ήταν η χρονιά του φωτογραφικού project “#my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων”. Μέσα από την ομώνυμη και πολυταξιδεμένη έκθεση φωτογραφίας και την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος από τις Εκδόσεις BELL, το φωτογραφικό αυτό έργο κατάφερε να προβάλει για δύο συνεχόμενα χρόνια τις ομορφιές της Eλλάδας σε εγχώριο και διεθνές κοινό.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στην Αθήνα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, στη διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2017& 2018, στην Athens International Tourism Expo 2018, στο 18ο Athens Technopolis Jazz Festival, στα «Παλαιά Σφαγεία» στη Ναύπακτο και φιλοξενείται μόνιμα στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ANEK Lines. Και βέβαια το φωτογραφικό λεύκωμα διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» στα Public Book Awards 2018!

Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή, καθώς φέτος, η σύμπραξη της ομάδας Greek Instagramers Events με τις εκδόσεις ΒΕLL συνεχίζεται με το νέο project “#my_greece: villages”. 

Διοργανώνεται ένας μεγάλος ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας και καλούνται οι φωτογράφοι (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες με θέμα τα χωριά της Ελλάδας. 

To νέο project “#my_greece: villages” εστιάζει στην επαρχία με στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις ξεχωριστές εικόνες που συναντά κανείς στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας.
To “#my_greece: villages” είναι ένα θαυμάσιο ομαδικό έργο φωτογραφικής αφήγησης, που εκτός από τα αξιοθέατα, θα εστιάζει έντονα στον ανθρώπινο παράγοντα και θα αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στιγμές της καθημερινότητας καλώντας τον θεατή να γνωρίσει τη χώρα από μια διαφορετική προοπτική. 

Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού “#my_greece: villages” θα είναι η δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί τη σεζόν 2019 - 2020 σε σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας και το εξωτερικό, η οποία θα συνοδεύεται από έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL.

Κόστος Συμμετοχής:
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας – έκδοση λευκώματος είναι δωρεάν, με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 8/9.

Όροι, Προϋποθέσεις και Οδηγίες συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ 
Διοργάνωση: Greek Instagramers Events
Υποστηρικτές: Εκδόσεις BELL, ΑΝΕΚ Lines, Ψηφιακό Τύπωμα

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας από την σύμπραξη της ομάδας Greek Instagramers Events με τις εκδόσεις ΒΕLL για νέο project “#my_greece: villages”.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ