Φωτογραφια

Τα πρόσωπα 20 γυναικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον οργασμό

Ο Marcos Alberti φωτογραφίζει την απόλαυση στη σειρά «The O Project» 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377907-779881.jpg
MARCOS ALBERTI

Μια ιδέα που επιθυμεί να αποτυπώσει τη γυναικεία ευχαρίστηση και να εξερευνήσει τις αλλαγές στην ανθρώπινη έκφραση όταν εκείνη πηγάζει από την κορύφωση της σεξουαλικότητας. Για κάποιους τολμηρή, για άλλους όχι. 

 

Συνεργαζόμενος με την εταιρία Smile Makers, που ειδικεύεται στην παραγωγή σεξουαλικών βοηθημάτων, ο βραζιλιάνος φωτογράφος Marcos Alberti, καταγράφει το ηδονικό ταξίδι 20 γυναικών σε διαφορετικά στιγμιότυπα, εστιάζοντας το φακό του αποκλειστικά από τη μέση και πάνω. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον οργασμό. 

«Όταν προσεγγίζεις ένα ταμπού θέμα όπως το σεξ μέσα από το φακό του χιούμορ, οι άνθρωποι αρχίζουν να ανοίγονται και να μοιράζονται τις απόψεις τους πιο ελεύθερα, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια μνημειώδη αλλαγή της ανθρώπινης μενταλιτέ» σχολιάζει ο ίδιος για τη σειρά «The O Project».

«Η γυναικεία σεξουαλικότητα αντιμετωπίζεται περισσότερο με ντροπή και μυστικότητα» σημειώνει η Global Brand Manager της Smile Makers, Fan Yang, εξηγώντας πως η συνεργασία με τον Marcos Alberti επέτρεψε τη δημιουργίας μιας σειράς που εναντιώνεται σε αυτό το κοινωνικό στίγμα που περιβάλλει τη γυναικεία σεξουαλικότητα και ενθαρρύνει την ιδέα πως η γυναικεία ευχαρίστηση είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. 

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη φωτογράφιση προέρχονται από διάφορες χώρες, από χώρες όπου κυριαρχούν πιο απελευθερωμένες αντιλήψεις, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, μέχρι πιο συντηρητικές, όπως η Σιγκαπούρη και η Κίνα. 

Γνωστός στο παρελθόν από το viral εγχείρημα «3 Glasses» o Marcos Alberti ίσως θυμίσει σε αρκετούς με τη σειρά του εκείνη του Albert Pocej

Δείτε όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της φωτογράφισης στο παρακάτω βίντεο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ