Φωτογραφια

55DSL Instagram Διαγωνισμός

Θα σε στείλει στη Ρώμη μαζί το plus one σου.

21688-52781.jpg

Mπορεί να έχεις τη τύχη να αράζεις σε μια πλατεία της Ρώμης παρέα με τους φίλους σου, το skate σου, τη μουσική σου παρατηρώντας το σούρουπο.

Μπορεί και όχι.

Αν όχι, είσαι και πάλι τυχερός!

H 55DSL, το μικρό street wear αδελφάκι της DIESEL, θέλει να σε στείλει στη Ρώμη μαζί με το plus one σου.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο Instagram με θέμα τι σημαίνει για σένα ‘ROMA’. Ένα κομμάτι pizza πάνω στο αυτοκίνητο του κολλητού σου? Μια πρασσινο-λευκο-κόκκινη μακαρονάδα? (Μια δικιά σου εκδοχή της Capela sistina?)

Η διεθνής κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη ROMA Instagram φωτογραφία, και θα στείλει τον νικητή για ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο του 2012 στην πόλη της πίτσας, της μόδας, της 55DSL!

Οι φωτογραφίες πρέπει να γίνονται upload με το tag #55DSLROMAFILM στο Instagram

Αν θέλεις να δεις το artwork των ‘φωτογράφων’ φίλων σου μπες στο www.55dsl.com. Αν πάλι θέλεις απλά να δεις την ολοκληρωμένη σειρά της 55DSL θα τη βρεις Σκουφά 3 (Κολωνάκι, 210 36 22 748 Αθήνα) και Αγίας Σοφίας 12 (2310 221205 Θεσσαλονίκη)

Διάρκεια διαγωνισμού: ο διαγωνισμός ξεκίνησε και τα uploads γίνονται έως και 10 Μαΐου. Η κλήρωση για το νικητή θα γίνει έως τις 30 Μαΐου

Πρώτη θέση: 3 διανυκτερεύσεις στη Ρώμη

Δεύτερη θέση: αγορές αξίας 300€ στο e-shop της 55dsl + ένα χρόνο συνδρομή στο vice

Τρίτη θέση: αγορές αξίας 150€ στο e-shop της 55dsl + ένα χρόνο συνδρομή στο vice

Κι όπως λένε κι οι ίδιοι: "Shoot a photo showing us what Italy means to you. We don't care what it's of, just make it Italian, make it beautiful and make it fun."

image

image

image

imageimageimage

image

image

image

image

image

image

image

 Καλή ROMAτύχη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ