Εικαστικα

To athens fringe festival προσγειώνεται στην πόλη

Στην τρίτη του εμφάνιση και με τις καλλιτεχνικές του αποσκευές έτοιμες, ανυπομονεί να προσγειωθεί (20/6-26/6) στην Τεχνόπολις 

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
ΤΕΥΧΟΣ 349
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14705-32734.jpg

Στην τρίτη του εμφάνιση και με τις καλλιτεχνικές του αποσκευές έτοιμες, ανυπομονεί να προσγειωθεί (20/6-26/6) στην Τεχνόπολις και σε συνεργαζόμενους χώρους (Βρυσάκι, Αρχαιολόγοι, @Rouf, Eliart, Athens House of Photography). Τo φεστιβάλ-κοινωνικό δίκτυο- συμμετοχικό πανηγύρι δράσης Athens Fringe Festival έχει μαζί του ΜΚΟ και περισσότερες από 130 ομάδες από όλο το φάσμα των τεχνών: θέατρο, χορός, εικαστικά, performances. Έχει και guests όπως τον σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου με την πάντα σπινθηροβόλα του ματιά, τον Monsieur Minimal με τη minimal, καλοκαιρινή του pop, τους Sleeping Pillow με το progressive rock τους, τους Penny and the Swinging Cats και τους Ηirollers με το feel good swing τους (στη Fischer swing Night) ή τους Smokey Bandits με το δημιουργικό τους ανακάτεμα σε ελληνικές και βαλκανικές μουσικές. Φέτος θα διασχίσει (κυριολεκτικά) την πόλη. Καθ’ όλη τη διάρκειά του, συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα γυρίζουν με ένα διώροφο λεωφορείο τους δρόμους της Αθήνας, θα κατεβαίνουν, θα παίζουν και θα φεύγουν. Όπως λένε οι ίδιοι: «Θα πάμε σε μέρη που δεν περιμένει κανείς, θα παίξουμε σε ακάλυπτους πολυκατοικιών. Πριν καταλάβει ο άλλος τι τον… χτύπησε, εμείς θα έχουμε φύγει». 

Info € 7 και € 5 (φοιτητές, άνεργοι κτλ.). Το εισιτήριο ισχύει για όλους τους χώρους και όλες τις παραστάσεις του φεστιβάλ, ενώ εξασφαλίζει και δωρεάν είσοδο σε 21 μουσεία του «Δικτύου Μουσείων του Ιστορικού Κέντρου» (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μουσείο Ηρακλειδών κ.ά.). Χορηγός επικοινωνίας η AΤΗΕΝS VOICE.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ