Design & Αρχιτεκτονικη

ΕΣΩ, η χαρά του interior design

Στις 11/2, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60353-120556.jpg

Το interior design έχει την τιμητική του σε λίγες μέρες. Μιλάμε για το ΕΣΩ, βεβαίως, τη γνωστή πια, αγαπημένη ημερίδα για το interior design που φέτος πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά. Σημειώσατε τη μέρα: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, σε έναν χώρο ιδανικό, τη Μεγάλη Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Η ημερίδα ΕΣΩ, λοιπόν, μεγάλωσε, καθιερώθηκε, ταξιδεύει φέτος σε νέο χώρο και φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του design. Να το θέσουμε απλά: not to be missed.

Έχουμε και λέμε: θα μιλήσουν ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Τηλέμαχος Ανδριανόπουλος των Tense Architecture Network, ο Μηνάς Κοσμίδης, με σπουδές στον βιομηχανικό σχεδιασμό, η αρχιτεκτονική ομάδα των Buerger-Katsota, με διεθνή χαρακτήρα, οι καταξιωμένοι και αγαπημένοι γραφίστες Beetroot, ο αρχιτέκοντας τοπίου Θωμάς Δοξιάδης, ο Κώστας Βογιατζής, ο οποίος είναι ο άνθρωπος πίσω από το πασίγνωστο site, Yatzer.

Από το Λονδίνο έρχεται επίσης να μιλήσει στο συνέδριο ο διεθνούς φήμης designer Μιχάλης Αναστασιάδης, ο οποίος μάλιστα είναι φέτος υποψήφιος για το βραβείο «Designer of the Year» του περιοδικού Wallpaper. Διαβάστε εδώ παλαιότερη συνέντευξή του που παραχώρησε στο HOME MAG.

image

Μιχάλης Αναστασιάδης

Η έμφαση και στο φετινό ΕΣΩ παραμένει στον εσωτερικό χώρο, αλλά αγγίζει και άλλα, σχετικά πάντοτε, θέματα: από το landscape design μέχρι τα γραφικά χώρου, έξι αρχιτεκτονικά γραφεία και, δίπλα τους ένα γραφείο γραφιστικής, καλούνται όχι τόσο να περιγράψουν τα έργα τους αλλά να εξηγήσουν πώς σκέφτονται όταν σχεδιάζουν τον εσωτερικό χώρο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι περιεκτικές ομιλίες στο ΕΣΩ (αυστηρά 20 λεπτών η καθεμία), σε μια πρωτότυπη «σύμπραξη» αρχιτεκτόνων και γραφιστών, θα είναι χορταστικές και ουσιαστικές. Ενώ για τους πιο ανήσυχους, προσφέρεται και εργαστήριο για τον σχεδιασμό εσωτερικού χώρου με βασικές τεχνικές 3D modeling. Το ευχάριστο νέο είναι ότι φέτος οι τιμές είναι μειωμένες, και μάλιστα όσο πιο γρήγορα αγοράσετε το εισιτήριό σας, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή του (μάθετε περισσότερα εδώ). Tις εισηγήσεις της προηγούμενης διοργάνωσης μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΕΣΩ έτοιμος!

Info: «ΕΣΩ», Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, 11/2, 17:30.

Η ΑTHENS VOICE & το ΗΟΜΕ MAG είναι χορηγοί επικοινωνίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY