Design & Αρχιτεκτονικη

Ραντεβού στο TR2

Το νέο concept store του Γ. Καράμπελλα είναι στο Θησείο

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11301-35920.jpg

Ήρθε στο Θησείο ο κόσμος και η αισθητική του ντιζάιν  μέσα από τα μάτια και το προσωπικό γούστο του Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Καράμπελλα. Το πρότζεκτ TR2/Thission Revisited 2 είναι ένα concept store όπου θα βρεις μοναδικά έργα σχεδιασμένα από γνωστούς ντιζάινερς και εταιρείες.

Μαζί με αντικείμενα όπως φωτιστικά από την αγγλική Original BTC, έπιπλα από τους Βερολινέζους 11% και καινοτόμες ιδέες από τις VOIS Architects θα βρεις την πλήρη σειρά προϊόντων CIRCA 1920 του Γ. Καράμπελλα, αλλά και αντικείμενα που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει στα ανά τον κόσμο ταξίδια του.

Η λέξη συνωστισμός είναι άγνωστη για το TR2, μια και το κατάστημα λειτουργεί κατόπιν ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12.00 μέχρι τις 18.00.

Info: TR2/Thission Revisited 2, Βασίλης 16, Θησείο, 210 3460.096, www.thissionr2.com.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.