Πολιτισμος

Lady Gaga: «Έριχνα χαστούκια στον εαυτό μου στο A Star is Born»

Η πρωταγωνίστρια του House of Gucci

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lady Gaga
H Lady Gaga © Getty Images/Ideal Image

Η Lady Gaga λέει ότι δυσκολευόταν να αυτοσχεδιάσει στο πλατό στην αρχή της καριέρας της στην υποκριτική, μέχρι που έριξε χαστούκια στον εαυτό της.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας ταινίας House Of Gucci, ρωτήθηκε για την ικανότητά της να αυτοσχεδιάζει μπροστά στην κάμερα στην πρωινή εκπομπή του BBC Radio 2 της Zoe Ball.

«Ο αυτοσχεδιασμός ήταν πραγματικά πολύ δύσκολος για μένα όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στο A Star Is Born», είπε η Lady Gaga«Ξέρω ότι αυτό ακούγεται ανόητο, αλλά κυριολεκτικά αφού έκανα μια σκηνή, όπου δεν μπορούσα να αυτοσχεδιάσω, απλά χαστούκησα τον εαυτό μου από τα νεύρα μου και είπα, "Πρέπει να μάθεις" και Έμαθα πολύ γρήγορα.»

Και πρόσθεσε αναφερομένη στην τελευταία της ταινία: «Η σκηνή 'Πατέρας, γιος και σπίτι του Gucci' για το οποίο όλοι γελούν… δεν ήταν στο σενάριο, ήταν αυτοσχεδιασμός». 

Η Lady Gaga υποδύεται την κοσμική Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάσθηκε για την «ενορχήστρωση» της δολοφονίας του, όταν εκείνος την παράτησε για μια νεαρότερη της γυναίκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφηβεία, η μεγάλη έκρηξη: Ένα (χρήσιμο) βιβλίο για την εφηβεία
Εφηβεία, η μεγάλη έκρηξη: Ένα (χρήσιμο) βιβλίο για την εφηβεία

Όταν έχεις παιδιά στην εφηβεία, διαβάζεις άρθρα και βιβλία σχετικά με τον πόνο σου με την ελπίδα ότι θα σε βοηθήσουν… και όταν βρίσκεις κάτι πραγματικά βοηθητικό, το συστήνεις

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY