Πολιτισμος

«Dralion» από το Cirque du Soleil

Η φοβερή ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα, έτοιμη για έναν καινούργιο θρίαμβο.

43881-98645.jpg
Λουκία Μητσάκου
ΤΕΥΧΟΣ 447
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Dralion» από το Cirque du Soleil

Το Cirque du Soleil επιστρέφει μ’ ένα ολοκαίνουργιο, εκθαμβωτικό σόου «νεότερης γενιάς», το «Dralion».

Η φοβερή ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα, έτοιμη για έναν καινούργιο θρίαμβο. Η προπώληση ξεκίνησε ώστε να επιλέξουμε με άνεση θέσεις και ημέρα. Eυτυχώς, γιατί σε λίγο θα νιώθαμε την έλλειψη, αφού ένα χρόνο μετά ακόμα συζητάμε για την «Alegria». Τώρα το Cirque du Soleil επιστρέφει μ’ ένα ολοκαίνουργιο, εκθαμβωτικό σόου «νεότερης γενιάς», το «Dralion». Εδώ η Ανατολή και η Δύση συνυπάρχουν, κάτι που δηλώνεται και στον τίτλο: Dra από το δράκο (συμβολίζει την Ανατολή) και Lion (παραπέμπει στη Δύση). Υπόσχεται να μας κόψει την ανάσα, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μας κάνει να το ερωτευτούμε από την αρχή. Και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως θα τα καταφέρει.

Τα νούμερα φανερώνουν από μόνα τους το είδος του θεάματος... Επτά εκατομμύρια κόσμος το έχουν δει μέχρι σήμερα. 230 άνθρωποι, 50 καλλιτέχνες, 180 τεχνικοί, προπονητές, μασέρ, γυμναστές, μάγειρες και 200 επιπλέον άτομα βοηθητικό προσωπικό αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον, 300 ζευγάρια παπούτσια, 1.500 χειροποίητα κουστούμια, 5.000 μέτρα ύφασμα, καπέλα και αξεσουάρ, μουσικά όργανα, φωτιστικά και ηχητικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Σκηνικά βάρους 136 τόνων, μεταξύ των οποίων οι 3 τεράστιοι αιωρούμενοι ατσάλινοι δακτύλιοι και η γιγαντιαία μεταλλική πλάτη ύψους 26 μέτρων και πλάτους 60 πόδια, που απλώνεται σ’ όλη την έκταση της σκηνής, συνολικής επιφάνειας 3 στρεμμάτων. Σαφώς πρόκειται για μια παραγωγή που φιλοδοξεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ της «Alegria»!

Και φυσικά στο «Dralion» συνυπάρχουν το χιούμορ με τα ταχυδακτυλουργικά, τα ακροβατικά που περιφρονούν τους νόμους της βαρύτητας με το θέατρο, η ζωντανή μουσική της Ανατολής με αυτή της Δύσης.


29/10 - 3/11, Ο.Α.Κ.Α.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε:
Αγορά εισιτηρίων μέσω internet στο lavris.gr και επίσης στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Τιμές εισιτηρίων Δ΄ ζώνη: €35, Γ΄ ζώνη: €45, Β΄ ζώνη: €55, Α΄ ζώνη: €65, VIP Silver: €75, VIP Gold: €90, VIP Platinum: €120. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων ανάλογα με τον αριθμό.
Πληρ. για ομαδικά: 2107258510. Πληρ. για προπώληση: 2108938138

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ