Ποτάμι προς Ίδρυμα Νιάρχος: Μη τους αφήσετε, θα τα καταστρέψουν όλα
Ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού
Όταν οι επιλογές για σημαντικές διευθυντικές θέσεις, γίνονται με κριτήρια μη αξιοκρατικά αλλά κομματικά ή πρωθυπουργικής παρέας, το αποτέλεσμα είναι το μπάχαλο. Μερικές φορές αυτό καλύπτεται, γιατί τα συμφέροντα μετράνε περισσότερο.
Κάποιες φορές το μείγμα των ανθρώπων είναι τέτοιο, που δεν μπορούν να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα.
Το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού της χώρας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει στα χέρια του βαριά νοσούντος ελληνικού δημοσίου, με τα αρρωστημένα εσωκομματικά μαγειρέματα, καθρεφτίζει με τον πλέον καθαρό τρόπο την ανεπάρκεια, τον κακό επαρχιωτισμό, την παλαιοκομματική νοοτροπία και τον άθλιο παραγοντισμό της αριστερής, με ακροδεξιά συμπληρώματα, κυβέρνησης.
Έκκληση προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Εκμεταλλευτείτε τις ασφαλιστικές δικλείδες του συμβολαίου που έχετε υπογράψει με το δημόσιο. Μην τους αφήνετε ελεύθερους, θα τα καταστρέψουν όλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Μία συζήτηση για τη σύγχρονη ελληνική παραγωγή και τον ρόλο της ΑΙ
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Οι κριτικές από την Αυστραλία μιλάνε ήδη για μία από τις καλύτερες περιόδους του γκρουπ
Μια θρυλική πορεία 60 και πλέον ετών στην αρχιτεκτονική, που συνεχίζει να εξελίσσεται σήμερα στο γραφείο Vikelas Architects με τον γιο του, Αλέξη Βικέλα
Η 79χρονη σταρ κυκλοφορεί νέο dance τραγούδι χρησιμοποιώντας AI
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Ειδώλια και ένα θαυμάσιο μαρμάρινο ανάγλυφο ανάμεσά τους
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Μια βράβευση για τα «συμβολικά ταξίδια του στα αρχέτυπα του ανθρώπου»
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.