ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jan Fabre αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ

Ανακοίνωση από τον Μπαλτά για τον καταξιωμένο Βέλγο καλλιτέχνη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120405-269402.jpg

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς ανακοίνωσε ότι την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ αναλαμβάνει ο Jan Fabre, διακεκριμένος Βέλγος καλλιτέχνης με διεθνή απήχηση.

Οι προτάσεις του κ. Fabre για το Ελληνικό Φεστιβάλ, όπως συζητήθηκαν με τον υπουργό, θα ανακοινωθούν σε κοινή συνέντευξη τύπου, κατά την επικείμενη επίσκεψη του κ. Fabre στην Αθήνα. 

Γεννήθηκε το 1958 στην Αμβέρσα και πρόκειται για πολυσχιδή καλλιτεχνική προσωπικότητα (χορογράφος, σκηνοθέτης, εικαστικός, σκηνογράφος) με διεθνή απήχηση και σημαντική καριέρα. Μεταξύ άλλων έχει πει ότι η τέχνη του αρνείται τον κυνισμό, την ειρωνεία και προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει αξίες που έχουν χαθεί αλλά και να δώσει ένα σχήμα ευανάγνωστο στους συμβολισμούς. 

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY