- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για Πολάκη: Φώναζε μόνος του επί ένα δεκάλεπτο
Τι αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δική του ανάρτηση
Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο.
Στο περιστατικό με την διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής με τον Παύλο Πολάκη, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του εκδοχή.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι επί ένα δεκάλεπτο ο Παύλος Πολάκης φώναζε μόνος του, δίχως την παρέμβαση του ιδίου. «Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι», κατέληξε.
Πολάκης: «Εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες» μετά τον χαμό στη Βουλή
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες». Παράλληλα αναφέρει ότι «εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιάδης ωφέλησε τη Novartis και ο Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση». Μάλιστα, καταλήγει πως «είμαι στο βήμα και περιμένουμε όλοι τον Τασούλα».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυε την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!!!
Ειχε ζητήσει ο ιδιος να του απαντήσουμε.
Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!!
Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.