Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για Πολάκη: Φώναζε μόνος του επί ένα δεκάλεπτο

Τι αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δική του ανάρτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης στη Βουλή
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKNISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο.

Στο περιστατικό με την διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής με τον Παύλο Πολάκη, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του εκδοχή. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι επί ένα δεκάλεπτο ο Παύλος Πολάκης φώναζε μόνος του, δίχως την παρέμβαση του ιδίου. «Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι», κατέληξε.

 

 

Πολάκης: «Εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες» μετά τον χαμό στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες». Παράλληλα αναφέρει ότι «εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιάδης ωφέλησε τη Novartis και ο Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση». Μάλιστα, καταλήγει πως «είμαι στο βήμα και περιμένουμε όλοι τον Τασούλα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυε την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!!!

Ειχε ζητήσει ο ιδιος να του απαντήσουμε.

Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!!

Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!»

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ