Πολιτικη & Οικονομια

Καταθέτει αγωγή στον Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα όσα συνεχίζει να του καταλογίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ εκείνου και του Παύλου Πολάκη. Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης κατέθεσε αγωγή για τα όσα συνεχίζει να του καταλογίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Novartis.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας το λόγο στη Βουλή μετά την σημερινή επανέναρξη της συζήτησης που είχε διακοπεί χθες λόγω του Παύλου Πολάκη.

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε καταλήγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του.

Γεωργιάδης για Πολάκη: Φώναζε μόνος του επί ένα δεκάλεπτο 

Στο περιστατικό με την διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής με τον Παύλο Πολάκη, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του εκδοχή. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι επί ένα δεκάλεπτο ο Παύλος Πολάκης φώναζε μόνος του, δίχως την παρέμβαση του ιδίου. «Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι», κατέληξε.

Πολάκης: «Εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες» μετά τον χαμό στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες». Παράλληλα αναφέρει ότι «εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιάδης ωφέλησε τη Novartis και ο Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση». Μάλιστα, καταλήγει πως «είμαι στο βήμα και περιμένουμε όλοι τον Τασούλα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυε την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!!!

Ειχε ζητήσει ο ιδιος να του απαντήσουμε.

Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!!

Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ