Πολιτικη & Οικονομια

Όταν ο Τσίπρας μεταφράζει Μητσοτάκη

Επιτέλους, απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης - Αλέξης Τσίπρας - Βουλγαρία
Κυριάκος Μητσοτάκης - Αλέξης Τσίπρας © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε ακριβώς το ίδιο μήνυμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δυστύχημα στη Βουλγαρία, αλλά στα ελληνικά - Μοναδική ταυτιση απόψεων & κειμένου.

Εντύπωση προκαλεί η απόλυτη ταύτιση - σύμπτωση, που προέκυψε από τα μηνύματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, για το τραγικό δυστύχημα με τους 46 νεκρούς στη Βουλγαρία

Χθες τα ξημερώματα, ένα λεωφορείο με πινακίδες της Βόρειας Μακεδονίας τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας, σκορπώντας τον θάνατο σε 46 ανθρώπους, ανάμεσά τους 12 παιδιά.

Η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή και πολιτικοί ηγέτες έστειλαν τα συλλυπητήρια μηνύματά τους για το περιστατικό που συγκλόνισε τη Βουλγαρία. Το ίδιο έπραξαν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δύο πολιτικοί έγραψαν ακριβώς το ίδιο μήνυμα στο Twitter τους, με λίγη ώρα διαφορά και απλά σε άλλη γλώσσα. 

Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στις 10:00 η ώρα: «I am absolutely horrified by the terrible accident and loss of life in Bulgaria early this morning, especially of young children. Our prayers go out to the families of those who lost their lives. A speedy recovery to those injured».

Σχεδόν 1μιση ώρα αργότερα, στις 11:38, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε κι εκείνος με τη σειρά του να εκφράσει τη θλίψη του για την τραγωδία στη Βουλγαρία. Το μήνυμα όμως που έγραψε στον προσωπικό του λογαριαμό στο Twitter, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, απλά γραμμένο στα Ελληνικά.

Για του λόγου το αληθές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλγαρία που οδήγησε στο θάνατο δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Τουλάχιστον, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν σε κάτι...

mitsotakis-tsipras.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ